Свинина, тушкована з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Влітку просто необхідно використовувати в своєму раціоні якомога більше свіжих овочів і зелені. Тут я пропоную вам дізнатися, як приготувати свинину, тушковану із зеленню. Ситне, корисне блюдо.
У приготуванні такого м'яса з зеленню немає нічого незвичного. Але так здається лише на перший погляд. Ви коли-небудь пробували додати до такої страви заливку з білків з лимоном? думаю, немає. Але раджу вам спробувати це поєднання, виходить досить оригінально.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Стебла селери - 5-6 штук
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 0, 25 штуки (сік чверті лимона)
- Сіль, перець - За смаком
Промиваємо м'ясо і нарізаємо його дрібно.
Моєму, просушуємо і подрібнюємо стебла селери.
Обидва види цибулі подрібнюємо.
Таким же чином поступаємо з кропом і петрушкою.
Розігрійте масло і злегка обсмажте свинину, надішліть до неї цибулю і потім селера. Через хвилину всипте кріп з петрушкою.
До м'яса влийте трохи води і тушкуйте його близько години. Тим часом білки відокремити від жовтків і змішайте білки з соком лимона, додайте сіль, перець, збийте вінчиком.
Перед подачею пару ложок рідини від м'яса налийте в білки і добре перемішайте, потім вилийте білки до м'яса, перемішайте і тушкуйте хвилинку.