Рецепт Свинина, тушкована з зеленню фото

Свинина, тушкована з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Зелень , Свиняча вирізка , Кріп
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Влітку просто необхідно використовувати в своєму раціоні якомога більше свіжих овочів і зелені. Тут я пропоную вам дізнатися, як приготувати свинину, тушковану із зеленню. Ситне, корисне блюдо.

Опис приготування:

У приготуванні такого м'яса з зеленню немає нічого незвичного. Але так здається лише на перший погляд. Ви коли-небудь пробували додати до такої страви заливку з білків з лимоном? думаю, немає. Але раджу вам спробувати це поєднання, виходить досить оригінально.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Стебла селери - 5-6 штук
  • Петрушка - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 0, 25 штуки (сік чверті лимона)
  • Сіль, перець - За смаком
свинина, тушкована з зеленню - фото крок 1
Промиваємо м'ясо і нарізаємо його дрібно.
свинина, тушкована з зеленню - фото крок 2
Моєму, просушуємо і подрібнюємо стебла селери.
свинина, тушкована з зеленню - фото крок 3
Обидва види цибулі подрібнюємо.
свинина, тушкована з зеленню - фото крок 4
Таким же чином поступаємо з кропом і петрушкою.
свинина, тушкована з зеленню - фото крок 5
Розігрійте масло і злегка обсмажте свинину, надішліть до неї цибулю і потім селера. Через хвилину всипте кріп з петрушкою.
свинина, тушкована з зеленню - фото крок 6
До м'яса влийте трохи води і тушкуйте його близько години. Тим часом білки відокремити від жовтків і змішайте білки з соком лимона, додайте сіль, перець, збийте вінчиком.
свинина, тушкована з зеленню - фото крок 7
Перед подачею пару ложок рідини від м'яса налийте в білки і добре перемішайте, потім вилийте білки до м'яса, перемішайте і тушкуйте хвилинку.

Схожі рецепти