Свинина по-польськи
(покроковий рецепт з фото)
У польській кухні свинина завжди займала почесне місце, тому традиційні польські страви завжди були трохи калорійні, але при цьому вони настільки смачні і ситні, що від них важко відязикатися.
Я не буду стверджувати, що цей рецепт приготування свинини по-польськи дуже простий, і ви легко з ним впораєтеся, це абсолютно не так. Що, вам буде потрібно трохи більше часу і сил, для того щоб приготувати цю страву, але, повірте мені, воно того варте. А в підсумку у вас вийде неймовірно ніжне й ароматне мяско, і воно буде навіть з гарніром, адже в Польщі таку свинину готують з пампушками, загалом, ситно, смачно і дуже наваристий - в кращих традиціях польської кухні. Таке чудове блюдо безумовно порадує всіх справжніх любителів м'яса, воно настільки яскраве і красиве, що його сміливо можна пропонувати гостям. Або краще влаштувати цілий тематичний вечір з польськими стравами, покликати друзів і рідних і відмінно провести час, а щоб вам було легше впоратися з цим завданням, я пропоную вам свій докладний рецепт свинини по-польськи з фото.
- Свинина nareznaya - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки (різного кольору)
- Томати у власному соку - 400 грам
- Зелень свіжа - 120 грам (зелена цибуля, петрушка, кріп)
- Перець горошком - 10 штук
- Борошно - 450-500 грам (на пампушки)
- Яйце - 1 штука (на пампушки)
- Молоко - 0, 5-1 склянки (на пампушки)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком