Свинина по-французьки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Почати готувати свинину по-французьки в духовці в домашніх умовах слід з нарізки м'яса. Товщина кожного шматочка повинна бути не більше двох сантиметрів і найголовніше - ретельно відбити м'ясо.
Дуже смачне блюдо - свинина по-французьки в духовці в домашніх умовах. Готують його і різного м'яса, але ідеальний варіант - це свинина. Спробуйте відтворити все по даним рецептом і ви не пошкодуєте! Сирна скоринка чудово доповнює смак м'яса, а цибуля і майонез підсилюють його аромат.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Майонез - 100 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль і приправи - За смаком
1. Для початку вибираємо м'ясо. Нарізаємо його на рівномірні шматочки товщиною не більше 2 см.
2.Відбиваємо м'ясо, солимо його і приправляємо за смаком.
3. Викладаємо на деко, але не забуваємо його змастити перед цим. Відстань між відбивними має бути не більше одного сантиметра.
4. Промащуємо майонезом і викладаємо зверху цибулю кільцями.
5. На завершення викладаємо сир і відправляємо в розігріту духовку на півгодини.
6. Якщо м'ясо відбито занадто тонко, то за приготуванням стежте.
7. Подаємо на листі салату і прикрашаємо зеленню. До м'яса можна приготувати гарнір.