Рецепт Свинина по-французьки в духовці фото

Свинина по-французьки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Почати готувати свинину по-французьки в духовці в домашніх умовах слід з нарізки м'яса. Товщина кожного шматочка повинна бути не більше двох сантиметрів і найголовніше - ретельно відбити м'ясо.

Дуже смачне блюдо - свинина по-французьки в духовці в домашніх умовах. Готують його і різного м'яса, але ідеальний варіант - це свинина. Спробуйте відтворити все по даним рецептом і ви не пошкодуєте! Сирна скоринка чудово доповнює смак м'яса, а цибуля і майонез підсилюють його аромат.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Майонез - 100 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Сіль і приправи - За смаком
свинина по-французьки в духовці - фото крок 1
1. Для початку вибираємо м'ясо. Нарізаємо його на рівномірні шматочки товщиною не більше 2 см.
свинина по-французьки в духовці - фото крок 2
2.Відбиваємо м'ясо, солимо його і приправляємо за смаком.
свинина по-французьки в духовці - фото крок 3
3. Викладаємо на деко, але не забуваємо його змастити перед цим. Відстань між відбивними має бути не більше одного сантиметра.
свинина по-французьки в духовці - фото крок 4
4. Промащуємо майонезом і викладаємо зверху цибулю кільцями.
свинина по-французьки в духовці - фото крок 5
5. На завершення викладаємо сир і відправляємо в розігріту духовку на півгодини.
свинина по-французьки в духовці - фото крок 6
6. Якщо м'ясо відбито занадто тонко, то за приготуванням стежте.
свинина по-французьки в духовці - фото крок 7
7. Подаємо на листі салату і прикрашаємо зеленню. До м'яса можна приготувати гарнір.

Схожі рецепти