Рецепт Суп зі спаржею фото

Суп зі спаржею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Спаржа
Дієтичне харчування
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Sparzha - досить дорогий овоч, але, враховуючи її неймовірну корисність, думаю, ваш бюджет це переживе. А щоб купували не дарма, розповім, як зробити суп зі спаржею не тільки корисним, але і смачним!

Опис приготування:

Рецепт приготування супу зі спаржею дуже простий і швидкий, але в той же час незвичайний. Це відмінний спосіб полюбити цей корисний овоч, адже по суті, крім спаржі тут нічого і немає. Так що суп вийде легким, річним і дуже оригінальним.

1. У каструлі прогреваем ложку рослинної олії (якщо боїтеся пригорання, можна кількість масла і збільшити).

2. Як масло нагріється, викладаємо в каструлю стебла спаржі, і обсмажуємо кілька хвилин.

3. В цей же час ставимо на плиту розігріватися курячий бульйон, і після закипання заливаємо їм зверху спаржу.

4. Зменшуємо вогонь, солимо і перчимо, а також, по бажанню, додамо приправи та інші овочі на ваш смак. Варимо до повторного закипання.

5. Тепер наш суп майже готовий, але, щоб він виглядав ще нарядно, відправимо його в блендер і доведемо до стану пюре.

Готово! При подачі в кожну тарілку додаємо по ложці сметани, і прикрасити зеленню або залишилися шматочками спаржі. Раджу також в цей рецепт приготування супу зі спаржею включити і сухарики, адже з ними взагалі виходить ресторанне блюдо. Також, якщо хочете привернути до такого корисного страви і самих маленьких, можна окремо дрібними кубиками нарізати болгарський перець і моркву, - тоді суп в прямому сенсі заграє іншими фарбами!


  • Стебла спаржі - 8 штук
  • Курячий бульйон - 300 мілілітрів
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Рецепт приготування супу зі спаржею дуже простий і швидкий, але в той же час незвичайний. Це відмінний спосіб полюбити цей корисний овоч, адже по суті, крім спаржі тут нічого і немає. Так що суп вийде легким, річним і дуже оригінальним.

1. У каструлі прогреваем ложку рослинної олії (якщо боїтеся пригорання, можна кількість масла і збільшити).

2. Як масло нагріється, викладаємо в каструлю стебла спаржі, і обсмажуємо кілька хвилин.

3. В цей же час ставимо на плиту розігріватися курячий бульйон, і після закипання заливаємо їм зверху спаржу.

4. Зменшуємо вогонь, солимо і перчимо, а також, по бажанню, додамо приправи та інші овочі на ваш смак. Варимо до повторного закипання.

5. Тепер наш суп майже готовий, але, щоб він виглядав ще нарядно, відправимо його в блендер і доведемо до стану пюре.

Готово! При подачі в кожну тарілку додаємо по ложці сметани, і прикрасити зеленню або залишилися шматочками спаржі. Раджу також в цей рецепт приготування супу зі спаржею включити і сухарики, адже з ними взагалі виходить ресторанне блюдо. Також, якщо хочете привернути до такого корисного страви і самих маленьких, можна окремо дрібними кубиками нарізати болгарський перець і моркву, - тоді суп в прямому сенсі заграє іншими фарбами!

Схожі рецепти