Рецепт Суп з ягняти фото

Суп з ягняти
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний і наваристий суп в східно-азіатському стилі. Дуже ароматний і буде високо оцінений любителями баранини.

Опис приготування:

Супу з баранини дуже популярні в країнах Середньої і Східної Азії. З чим їх тільки не готують… Будь-суп з баранини виходить наваристим, ароматним і дуже ситним. А суп з ягняти - взагалі ніжне й ароматне блюдо. Взагалі-то такий суп виходить набагато смачніше, якщо його готувати на багатті, але суп з ягняти, приготований в домашніх умовах теж дуже вкусний.Ітак, розповідаю, як приготувати суп з ягняти.

1. Якщо ви вирішили приготувати такий суп, то приготування до готування почнемо з вечора. Нам необхідно буде замочити нут. Заливаємо його холодною водою і залишаємо на ніч.

2. Бульйон для супу можна зварити з вечора. Зазвичай я так і роблю, особливо якщо баранина жирна. Вранці з остиглого бульйону дуже добре зібрати зайвий жир. Але сьогодні ми готуємо з ягняти, так що жиру багато не буде. Отже, варимо бульйон. Заливаємо порубане м'ясо холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і зменшуємо вогонь. Варимо приблизно хвилин 30-40.

3. З замоченного нуту зливаємо воду, добре промиваємо його під проточною водою і відправляємо в бульйон варитися приблизно на 1 час.

4. Чистимо і моєму овочі. Картоплю нарізаємо кубиками. Морква, селера і гострий перець нарізаємо соломкою.

5. Нут практично зварився, додаємо в каструлю картоплю і варимо хвилин 10.

6. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо хвилин 5 морква і селера. Чистимо часник і подрібнюємо. Додаємо на сковороду і смажимо ще хвилинку. Потім відправляємо все в каструлю.

7. Подрібнюємо насіння коріандру, гірчиці і зіри. Додаємо їх в суп разом з паприкою. Солимо і варимо хвилин 10.

8. Зелень петрушки миємо й нарізаємо. Додаємо в суп, перемішуємо і вимикаємо вогонь. Хвилин через 5-10 можна подавати до столу.

  • М'ясо ягняти з кісточкою - 700 грам
  • Гайка - 1 Склянка
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Селера корінь - 150 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець гострий - 1/2 штуки
  • Зелень петрушки - 30 грам
  • Зіра - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Насіння гірчиці - 1 щіпка
  • Паприка суха мелена - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки (за смаком)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 2, 5 L
Супу з баранини дуже популярні в країнах Середньої і Східної Азії. З чим їх тільки не готують… Будь-суп з баранини виходить наваристим, ароматним і дуже ситним. А суп з ягняти - взагалі ніжне й ароматне блюдо. Взагалі-то такий суп виходить набагато смачніше, якщо його готувати на багатті, але суп з ягняти, приготований в домашніх умовах теж дуже вкусний.Ітак, розповідаю, як приготувати суп з ягняти.

1. Якщо ви вирішили приготувати такий суп, то приготування до готування почнемо з вечора. Нам необхідно буде замочити нут. Заливаємо його холодною водою і залишаємо на ніч.

2. Бульйон для супу можна зварити з вечора. Зазвичай я так і роблю, особливо якщо баранина жирна. Вранці з остиглого бульйону дуже добре зібрати зайвий жир. Але сьогодні ми готуємо з ягняти, так що жиру багато не буде. Отже, варимо бульйон. Заливаємо порубане м'ясо холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і зменшуємо вогонь. Варимо приблизно хвилин 30-40.

3. З замоченного нуту зливаємо воду, добре промиваємо його під проточною водою і відправляємо в бульйон варитися приблизно на 1 час.

4. Чистимо і моєму овочі. Картоплю нарізаємо кубиками. Морква, селера і гострий перець нарізаємо соломкою.

5. Нут практично зварився, додаємо в каструлю картоплю і варимо хвилин 10.

6. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо хвилин 5 морква і селера. Чистимо часник і подрібнюємо. Додаємо на сковороду і смажимо ще хвилинку. Потім відправляємо все в каструлю.

7. Подрібнюємо насіння коріандру, гірчиці і зіри. Додаємо їх в суп разом з паприкою. Солимо і варимо хвилин 10.

8. Зелень петрушки миємо й нарізаємо. Додаємо в суп, перемішуємо і вимикаємо вогонь. Хвилин через 5-10 можна подавати до столу.

Схожі рецепти