Суп з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Все найбільшу популярність набирають супи-пюре. Такі супи перетворюють на справжні шедеври. Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з сухариками просто і смачно. Він обов'язково всім сподобається.
Такий суп виходить смачним і поживним. Він обов'язково сподобається всій вашій родині і навіть самому примхливому дитині. Крім шпинату можете додати брокколі, зелений горошок або кольорову капусту. Сухарики можете приготувати як з білого, так і з чорного хліба. А якщо любите пікантність, то підсушіть їх з видавленим часником. Смачного!
- Мал - 100 грам
- Вода - 250 мілілітрів (для варіння рису)
- Шпинат - 250 грам
- Курячий бульйон - 450 мілілітрів
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Яйця - 1 штука
- Гілочки чебрецю - 3 штуки
- Вершки 10% - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 30 Ст. Ложок
- Сіль і перець - - За смаком
Рис відварити до готовності. Цибулю і часник порубати дрібно і обсмажте на сковороді з маслом. Шпинат прогрійте трохи на сковороді, потім складіть рис, цибуля з часником і шпинат в каструлю і залийте бульйоном.
Готуйте все на невеликому вогні близько 5 хвилин, потім додайте сік лимона, подрібнені гілочки чебрецю і сіль з перцем. Все добре перемішайте.
Потім додайте збите яйце і подрібніть до стану пюре блендером. Доведіть до кипіння і додайте вершки, перемішайте і дайте постояти без вогню. Перед подачею посипте сухарями.