Курячий суп з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Я часто готую курячий суп з сухариками в домашніх умовах, виходить завжди ароматним і смачним, ситним і при цьому легким. Бульйон світлий і прозорий, а локшина і сухарики додають інтригу!
Погодьтеся, це дуже гарний рецепт приготування курячого супу з сухариками! Коли хочеться приготувати щось ароматне і смачне, завжди про нього згадую! До речі, бігти в магазин за сухариками не треба, вони зазвичай дуже солоні, а смак приправ "забиває" смак супу. Тому я зазвичай просто обсмажую шматочки білого хліба і натираю їх часничком. І вам рекомендую! А як приготувати курячий суп з сухариками, зараз розповім!
- Курка - 600 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Локшина - За смаком
- Сухарики - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Курку розморозимо, промиємо і поставимо варитися. Коли закипить - піну знімаємо, додаємо сіль, спеції і приправи за смаком.
2. Цибулю і моркву моєму, чистим, подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі.
3. Коли курка вже буде майже готова - додамо картоплю, порізаний брусочками.
4. Коли і картопля, і курка будуть готові - додамо локшину і зажарку зі сковороди. Тримаємо на вогні ще п'ять хвилин, а потім п'ять хвилин під кришкою, щоб локшина дійшла до готовності.
5. Розсипаємо суп по тарілках, в кожну тарілку додаємо сухарики. Смачного!