Суп з овочами і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Легкий і поживний супчик для всієї родини. Дуже корисний, між іншим. Дивимося рецепт супу з овочами і м'ясом і записуємо прямо зараз.
Опис приготування:
Насправді такий суп можна готувати з різними овочами на основі будь-якого бульйону. Мені найбільше подобається на яловичому бульйоні - м'ясо не сильно жирне і без запаху, але суп виходить наваристим. Для приготування супу з овочами і м'ясом нам знадобиться шматочок яловичини, можна з жиром або кісточкою. Дивимося далі рецепт.
- Яловичина - 600 грам
- Морквина - 1-2 штук
- Селера - 1 штука
- Цвітна капуста - 300 грам
- Горошок зелений - 200 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Спеції - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо промийте і поріжте на шматочки.
М'ясо обсмажте на сковороді зі спеціями.
Потім перекладаємо м'ясо в каструлю, варимо бульйон, не забуваємо знімати пінку. Додайте цибулю для аромату.
Овочі помийте і поріжте, морквину соломкою, картоплю кубиками і так далі.
Додаємо спочатку картоплю, потім кольорову капусту.
Обсмажте подрібнену морквину, цибуля, селера і додайте в суп.
Додаємо за 5 хвилин до кінця горошок.
Додайте лавровий лист і можете ще поварити хвилин 5-7.
Готовий суп з овочами і м'ясом подаємо прямо з печі. Смачного!
Готовий суп з овочами і м'ясом подаємо прямо з печі. Смачного!