Суп з мідій з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробували суп з мідій з вершками в домашніх умовах готувати, я йду до вас! Взагалі мало хто з нас використовують морепродукти, а їх бажано включати в свій раціон, адже вони корисні.
Перед вами простий рецепт супу з мідій з вершками, і я впевнена, що він вам обов'язково сподобається. Блюдо виходить дуже незвичайним, але все ж смачним, живильним і цікавим, адже тут вино, морепродукти і вершки - справжня класика французької романтичної кухні!
- Мідії - 900 грам
- Вершки - 200 грам
- Вино - 250 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 1 штука (зелена частина)
- Лавровий лист - 1 штука
- Спеції - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
- Лимонний сік - 1 За смаком
1. Для початку відваріть в підсоленому окропі мідії, вони повинні розкритися. Тепер додамо до них за смаком зелень, лимонний сік, трохи селери і трохи вина - нехай маринуються.
2. Тим часом закип'ятити вино, туди додамо спеції, лавровий лист, подрібнену цибулю і селеру, а потім додамо і вершки. Як тільки закипить, додамо мідії і на маленькому вогні готуємо до їх повного розкриття.
3. Я краще при подачі все-таки почистити мідії, так виглядає гарніше. Смачного!