Суп з куркою на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Курка гриль - улюблене багатьма блюдо. Ароматна птах з апетитною скоринкою в приправах. Це завжди смачно! Я вирішила піти далі, і використовувати курку-гриль в якості основи для іншої страви.
Смачний, наваристий, ароматний суп! Курку-гриль я раджу купити або приготувати заздалегідь. У Вас вийде суп бульйонні типу з шматочками м'яса курочки-гриль. Цікаво? тоді пробуйте!
- Курка гриль - 1 кілограм
- Лавровий лист - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Стебло селери - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Перець чорний горошком - 15 штук
- Часник - 4 зубчики
- Мал - 150 грам
- Кріп - 50 грам
- Петрушка - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

1. Курку розберіть на шматочки, видаляючи кісточки, жир і шкіру.

2. Потім залийте курячі кістки зі шкірою і жиром 2 літрами води. Доведіть бульйон до кипіння, знімаючи пінку. Додайте перець, подрібнений часник (2 зубчики), селера (2 шт) і одну нарізану моркву. Також всипте сіль, подрібнену петрушку і лавровий лист. Покладіть цілу очищену цибулину.

3. Варіть суп 90 хвилин на середньому вогні. Потім штам, залишивши тільки бульйон.

4. Поставте бульйон на вогонь. Додайте в нього шматочки курки, нарізану селеру і моркву. Всипте рис і подрібнений кріп. Доведіть суп до кипіння.

5. Варіть суп протягом 30 хвилин до повної готовності рису. Не забудьте додати сіль і перець. Смачного!