Рецепт Суп з куркою на грилі фото

Суп з куркою на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах, Курка, Крупи, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи

Курка гриль - улюблене багатьма блюдо. Ароматна птах з апетитною скоринкою в приправах. Це завжди смачно! Я вирішила піти далі, і використовувати курку-гриль в якості основи для іншої страви.

Смачний, наваристий, ароматний суп! Курку-гриль я раджу купити або приготувати заздалегідь. У Вас вийде суп бульйонні типу з шматочками м'яса курочки-гриль. Цікаво? тоді пробуйте!

  • Курка гриль - 1 кілограм
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Стебло селери - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перець чорний горошком - 15 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Мал - 150 грам
  • Кріп - 50 грам
  • Петрушка - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
суп з куркою на грилі - фото крок 1
1. Курку розберіть на шматочки, видаляючи кісточки, жир і шкіру.
суп з куркою на грилі - фото крок 2
2. Потім залийте курячі кістки зі шкірою і жиром 2 літрами води. Доведіть бульйон до кипіння, знімаючи пінку. Додайте перець, подрібнений часник (2 зубчики), селера (2 шт) і одну нарізану моркву. Також всипте сіль, подрібнену петрушку і лавровий лист. Покладіть цілу очищену цибулину.
суп з куркою на грилі - фото крок 3
3. Варіть суп 90 хвилин на середньому вогні. Потім штам, залишивши тільки бульйон.
суп з куркою на грилі - фото крок 4
4. Поставте бульйон на вогонь. Додайте в нього шматочки курки, нарізану селеру і моркву. Всипте рис і подрібнений кріп. Доведіть суп до кипіння.
суп з куркою на грилі - фото крок 5
5. Варіть суп протягом 30 хвилин до повної готовності рису. Не забудьте додати сіль і перець. Смачного!

Схожі рецепти