Рецепт Салат «Цезар» з куркою на грилі фото

Салат «Цезар» з куркою на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Цей знаменитий салат готують в безлічі різних варіантів. Представлений зараз, наприклад, відмінно підходить для пікніка на природі або для тих, хто вважає за краще здорове харчування. Спробуйте!

Опис приготування:

Хотілося б розповісти вам, як приготувати салат"Цезар" з куркою на грилі і заправкою на йогурті. Блюдо виходить дуже легким, апетитним і нереально смачним. Не можу не порекомендувати його на замітку

  • Хліб - 2 скибочки
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Салат Романо - 1 штука
  • Файл ančousa - 2 штуки
  • Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Пармезан - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
1
Насамперед наріжте хліб невеликими кубиками, викладіть на деко і відправте в розігріту духовку. Підсушіть трохи.
2
Курячі грудки вимийте, обсушити. Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на гриль і обсмажте до готовності.
3
Для приготування заправки подрібніть в пасту філе анчоуса, додайте йогурт, гірчицю, часник, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
4
На тарілку для подачі викладіть листя салату.
5
Готову грудку наріжте порційними шматочками і викладіть зверху. Посипте сухариками.
6
Полийте заправкою і доповніть тертим пармезаном. Усе, салат"Цезар" з куркою на грилі готовий.
Смачного!

Схожі рецепти