Салат «Цезар» з куркою на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Цей знаменитий салат готують в безлічі різних варіантів. Представлений зараз, наприклад, відмінно підходить для пікніка на природі або для тих, хто вважає за краще здорове харчування. Спробуйте!
Хотілося б розповісти вам, як приготувати салат "цезар" з куркою на грилі і заправкою на йогурті. Блюдо виходить дуже легким, апетитним і нереально смачним. Не можу не порекомендувати його на замітку
- Хліб - 2 скибочки
- Куряча грудка - 2 штуки
- Салат Романо - 1 штука
- Файл ančousa - 2 штуки
- Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Пармезан - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1
Насамперед наріжте хліб невеликими кубиками, викладіть на деко і відправте в розігріту духовку. Підсушіть трохи.
2
Курячі грудки вимийте, обсушити. Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на гриль і обсмажте до готовності.
3
Для приготування заправки подрібніть в пасту філе анчоуса, додайте йогурт, гірчицю, часник, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
4
На тарілку для подачі викладіть листя салату.
5
Готову грудку наріжте порційними шматочками і викладіть зверху. Посипте сухариками.
6
Полийте заправкою і доповніть тертим пармезаном. Усе, салат "цезар" з куркою на грилі готовий.
Смачного!
Смачного!