Суп з кокосовим молоком
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную включити в меню особливий суп і подивитися, як приготувати суп з кокосовим молоком. Гаряче і ароматне перша страва з екзотичним смаком ви можете подати разом зі смаженими грінками.
Кокосове молоко є поширеним інгредієнтом в східній кухні, а суп з кокосового молока з грибами виходить смачним, ситним і зігріваючим, особливо, в холодну, негоду.
Оригінальний смак!
- Молоко кокосове - 100 грам
- Вода - 300 грам
- Печериці свіжі - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 10 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Петрушка свіжа - 2 штуки (гілочки)
- Сіль - За смаком
Почистіть і промийте ріпчаста цибуля. Наріжте цибулю дрібно.
У глибокій сковороді в невеликій кількості оливкової олії обсмажте нарізану цибулю і нарізані печериці.
Влийте кокосове молоко, перемішайте. Додайте воду, сіль і доведіть суп до кипіння. Готуйте суп 10 хвилин на повільному вогні.
Подайте суп з кокосовим молоком гарячим, посипавши нарізаною зеленню петрушки. До супу подайте грінки.