Суп з кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Легкий овочевий супчик з крупою киноа - це легкий обід для всієї родини. Рекомендую для вашої кухонної книги рецепт супу з кіноа - просто, але оригінально, а також дуже смачно!
Легкий, але поживний супчик з кіноа, овочів і квасолі готується швидко. Але обов'язково при цьому заздалегідь підготувати квасоля: просто замочіть її на ніч, а на наступний день готуйте. При цьому для приготування супу з кіноа не обов'язково використовувати квасоля, але вона робить суп більш насиченим. Замість кабачка можете взяти картоплю.
- Лобода - 0, 25 склянки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Морквина - 1 штука
- Бульйон - 3-4 склянок
- Селера - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Квасоля - 0, 5 склянки
- Кабачок - 0, 25 штуки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Зелень, спеції - За смаком
Розігрійте масло на сковороді, обсмажте в ньому порізані кубиками цибулю, морквину, селера, а також подрібнений часник. Помішуючи, смажте хвилини 3-4.
Якщо ви готуєте в казані, влийте туди ж бульйон овочевий. Якщо ні - влийте його в каструлю, поставте на вогонь, перекладіть в неї обжарку овочеву. Додайте попередньо замочену квасолю, лобода, помідори подрібнені. Помідори раджу ошпарити і очистити від шкірки. Проваріть все хвилин 15 на середньому вогні.
Потім додайте кабачок, нарізаний кубиками. Варіть, до м'якості киноа і кабачка.
Готовий суп з кіноа збризніть лимонним соком, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте зелень рубану.
Подавати готовий суп можна теж з лаймом або лимоном. Смачного!