Суп з грибами та квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Два смачних і ситних продукту - квасоля і гриби, дуже добре поєднуються в моєму супі. Готувати його зовсім нескладно. Подивіться рецепт і обов'язково спробуйте.
Опис приготування:
Для приготування цього супу можна використовувати і мариновану квасоля, в такому випадку відпаде необхідність її замочувати і варити, просто додайте в кінці консервовану. Треба зробити зажарочку з морквини, лука і грибів, приготувати фрикадельки з фаршу, а потім все зварити згідно з рецептом. Нічого надприродного. Суп з грибами та квасолею готується просто і легко. Смачного!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Печериці - 350 грам
- Квасоля - 1 Склянка
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Вода - 3, 5 L
- Сіль, перець - За смаком
Квасоля замочіть у воді на ніч, або хоча б на 5 годин. Потім відваріть до готовності.
Половинку невеликої цибулини і петрушку дрібно порубати. Змішайте їх з фаршем, додавши одне яйце.
Перемішайте фарш і сформуйте фрикадельки.
Картопля поріжте.
Другу половину цибулини і ще трохи петрушки поріжте і разом з натертою морквою обсмажте на олії. Це займе близько 5 хвилин.
Поріжте гриби невеликими шматочками.
Потім обсмажте їх хвилини 3-4.
У киплячу воду киньте фрикадельки. Доведіть до кипіння і додайте картоплю. Проваривши 10 хвилин, киньте в суп гриби і зажарку. Не забудьте посолити. Коли картопля буде готовий, додайте відварену квасолю і доведіть суп до кипіння.