Рецепт Суп з баранини з картоплею фото

Суп з баранини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Баранина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід
Супи

Рецепт супу з баранини з картоплею просто призначений для гастрономічного задоволення голодних і втомлених чоловіків - після такого супчика він буде не гарчати, а муркотіти!

Зварити смачний бульйон з баранини - справа непроста. Далеко не всі з нас є прихильниками цього м'яса - багато хто не люблять його специфічний смак і аромат. Між іншим, баранина і бульйон з неї дуже корисні. А неприємний запах, доповім я вам, - ознака неякісного м'яса. Хороший шматок лопатки або грудинки молодого ягняти пахне ніжно і солодко, а бульйон з такого м'яса виходить міцний і наваристий, але прозорий.

Так що найбільша складність в освоєнні цього рецепта - навчитися вибирати вихідний продукт для бульйону. А все інше - почистити та нарізати овочі, посолити, перешкодити - навіть для недосвідченої господині проблем не складе.

Отже, розповідаю, як приготувати суп з баранини з картоплею!

  • Баранина - 500 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори - 3-4 штук
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Нут консервований - 300 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком запашний - 5-6 штук
  • Свіжа зелень - За смаком (кріп, петрушка, Braai, Зелена цибуля)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (коріандр мелений, куркума, шафран, Зіра і TD)
  • Вода - 2, 5-3 L
  • Часник - 5-6 зубчиків
суп з баранини з картоплею - фото крок 1
Зварити бульйон: баранину промити, при необхідності нарізати, залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти піну, додати цілу очищену цибулину, лавровий лист і перець горошком. Посолити. Варити на повільному вогні під кришкою до готовності м'яса.
суп з баранини з картоплею - фото крок 2
Почистити і нарізати моркву.
суп з баранини з картоплею - фото крок 3
Картопля.
суп з баранини з картоплею - фото крок 4
І солодкий перець.
суп з баранини з картоплею - фото крок 5
Помідори ошпарити окропом. Шкірку зняти, а м'якоть подрібнити.
суп з баранини з картоплею - фото крок 6
З готового бульйону вийняти м'ясо, лавровий лист і цибулину. Викласти в каструлю картоплю і моркву, варити 10 хвилин.
суп з баранини з картоплею - фото крок 7
Додати консервований нут, солодкий і гострий перець, помідори, а також зняте з кістки і подрібнене м'ясо. Варити ще 5-7 м'ятний, після чого вогонь вимкнути, а супу дати відпочити під кришкою хвилин 15-20.
Розлити по тарілках, посипати подрібненою зеленню і часником. Суп з баранини з картоплею готовий!

Схожі рецепти