Суп з баранини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт супу з баранини з картоплею просто призначений для гастрономічного задоволення голодних і втомлених чоловіків - після такого супчика він буде не гарчати, а муркотіти!
Зварити смачний бульйон з баранини - справа непроста. Далеко не всі з нас є прихильниками цього м'яса - багато хто не люблять його специфічний смак і аромат. Між іншим, баранина і бульйон з неї дуже корисні. А неприємний запах, доповім я вам, - ознака неякісного м'яса. Хороший шматок лопатки або грудинки молодого ягняти пахне ніжно і солодко, а бульйон з такого м'яса виходить міцний і наваристий, але прозорий.
Так що найбільша складність в освоєнні цього рецепта - навчитися вибирати вихідний продукт для бульйону. А все інше - почистити та нарізати овочі, посолити, перешкодити - навіть для недосвідченої господині проблем не складе.
Отже, розповідаю, як приготувати суп з баранини з картоплею!
- Баранина - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 3-4 штук
- Перець солодкий - 1 штука
- Нут консервований - 300 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком запашний - 5-6 штук
- Свіжа зелень - За смаком (кріп, петрушка, Braai, Зелена цибуля)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (коріандр мелений, куркума, шафран, Зіра і TD)
- Вода - 2, 5-3 L
- Часник - 5-6 зубчиків
Розлити по тарілках, посипати подрібненою зеленню і часником. Суп з баранини з картоплею готовий!