Рецепт Суп в воке фото

Суп в воке
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста, Пекінська капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід
Супи

Це досить легкий і простий у приготуванні китайський супчик з дуже незвичайним екзотичним смаком. Вся наша родина обожнює це блюдо, і воно вже давно стало для нас повсякденним і повсякденним.

Вок є настільки зручним посудом, що в ній, як виявилося, можна готувати не тільки гаряче, і сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити суп в воке. Цей рецепт подобається мені не лише через відмінного смаку самого супу, але і тому що в воке готувати дуже зручно, адже в ньому можна і смажити, і варити. А взагалі цей простий рецепт супу в воке повинен сподобатися багатьом, він смачний, поживний, але при цьому досить легкий - відмінне блюдо для обіду.

1) Насамперед нам слід залити курячі крильця водою і приготувати з них ароматний бульйон. Коли він буде готовий, його слід процідити, знову перелити в каструлю, посолити і довести до кипіння, зняти з вогню.

2) Поки бульйон вариться, ми можемо нарізати брусочками промиту свинину, а капусту нашаткувати.

3) Фунчозу викладаємо в миску і заливаємо окропом, залишаємо розмокати, цибулю нарізаємо дрібно, імбир трьом на крупній тертці.

4) Тепер ставимо вок на сильний вогонь і розігріваємо в ньому масло, обсмажуємо на маслі свинину до золотистого кольору.

5) Потім додаємо до м'яса нарізану капусту і продовжуємо все смажити, поки капуста не розм'якне і не пустить сік.

6) Далі викладаємо в вок до решти інгредієнтів фунчозу, її слід для зручності нарізати на шматки. Заливаємо все 1, 5 літрами гарячого бульйону і варимо суп приблизно 5 хвилин.

7) Після закінчення часу ми додаємо в нього соєвий соус, зелена цибуля і імбир, перемішуємо все і вимикаємо вогонь, нехай суп трохи постоїть на плиті.

Потім його вже можна розливати по тарілках і приступати до обіду. Приємного всім апетиту!


  • Свинина - 250 грам
  • Крила курячі - 4 штуки
  • Капуста пекінська - 1/4 штуки
  • Пір'я зеленої цибулі - 7-8 штук
  • Імбир свіжий тертий - 0, 5 чайних ложки
  • Соус соєвий - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Сіль - За смаком
Вок є настільки зручним посудом, що в ній, як виявилося, можна готувати не тільки гаряче, і сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити суп в воке. Цей рецепт подобається мені не лише через відмінного смаку самого супу, але і тому що в воке готувати дуже зручно, адже в ньому можна і смажити, і варити. А взагалі цей простий рецепт супу в воке повинен сподобатися багатьом, він смачний, поживний, але при цьому досить легкий - відмінне блюдо для обіду.

1) Насамперед нам слід залити курячі крильця водою і приготувати з них ароматний бульйон. Коли він буде готовий, його слід процідити, знову перелити в каструлю, посолити і довести до кипіння, зняти з вогню.

2) Поки бульйон вариться, ми можемо нарізати брусочками промиту свинину, а капусту нашаткувати.

3) Фунчозу викладаємо в миску і заливаємо окропом, залишаємо розмокати, цибулю нарізаємо дрібно, імбир трьом на крупній тертці.

4) Тепер ставимо вок на сильний вогонь і розігріваємо в ньому масло, обсмажуємо на маслі свинину до золотистого кольору.

5) Потім додаємо до м'яса нарізану капусту і продовжуємо все смажити, поки капуста не розм'якне і не пустить сік.

6) Далі викладаємо в вок до решти інгредієнтів фунчозу, її слід для зручності нарізати на шматки. Заливаємо все 1, 5 літрами гарячого бульйону і варимо суп приблизно 5 хвилин.

7) Після закінчення часу ми додаємо в нього соєвий соус, зелена цибуля і імбир, перемішуємо все і вимикаємо вогонь, нехай суп трохи постоїть на плиті.

Потім його вже можна розливати по тарілках і приступати до обіду. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти