Суп в воке
(покроковий рецепт з фото)
Це досить легкий і простий у приготуванні китайський супчик з дуже незвичайним екзотичним смаком. Вся наша родина обожнює це блюдо, і воно вже давно стало для нас повсякденним і повсякденним.
Вок є настільки зручним посудом, що в ній, як виявилося, можна готувати не тільки гаряче, і сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити суп в воке. Цей рецепт подобається мені не лише через відмінного смаку самого супу, але і тому що в воке готувати дуже зручно, адже в ньому можна і смажити, і варити. А взагалі цей простий рецепт супу в воке повинен сподобатися багатьом, він смачний, поживний, але при цьому досить легкий - відмінне блюдо для обіду.
1) Насамперед нам слід залити курячі крильця водою і приготувати з них ароматний бульйон. Коли він буде готовий, його слід процідити, знову перелити в каструлю, посолити і довести до кипіння, зняти з вогню.
2) Поки бульйон вариться, ми можемо нарізати брусочками промиту свинину, а капусту нашаткувати.
3) Фунчозу викладаємо в миску і заливаємо окропом, залишаємо розмокати, цибулю нарізаємо дрібно, імбир трьом на крупній тертці.
4) Тепер ставимо вок на сильний вогонь і розігріваємо в ньому масло, обсмажуємо на маслі свинину до золотистого кольору.
5) Потім додаємо до м'яса нарізану капусту і продовжуємо все смажити, поки капуста не розм'якне і не пустить сік.
6) Далі викладаємо в вок до решти інгредієнтів фунчозу, її слід для зручності нарізати на шматки. Заливаємо все 1, 5 літрами гарячого бульйону і варимо суп приблизно 5 хвилин.
7) Після закінчення часу ми додаємо в нього соєвий соус, зелена цибуля і імбир, перемішуємо все і вимикаємо вогонь, нехай суп трохи постоїть на плиті.
Потім його вже можна розливати по тарілках і приступати до обіду. Приємного всім апетиту!
- Свинина - 250 грам
- Крила курячі - 4 штуки
- Капуста пекінська - 1/4 штуки
- Пір'я зеленої цибулі - 7-8 штук
- Імбир свіжий тертий - 0, 5 чайних ложки
- Соус соєвий - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
1) Насамперед нам слід залити курячі крильця водою і приготувати з них ароматний бульйон. Коли він буде готовий, його слід процідити, знову перелити в каструлю, посолити і довести до кипіння, зняти з вогню.
2) Поки бульйон вариться, ми можемо нарізати брусочками промиту свинину, а капусту нашаткувати.
3) Фунчозу викладаємо в миску і заливаємо окропом, залишаємо розмокати, цибулю нарізаємо дрібно, імбир трьом на крупній тертці.
4) Тепер ставимо вок на сильний вогонь і розігріваємо в ньому масло, обсмажуємо на маслі свинину до золотистого кольору.
5) Потім додаємо до м'яса нарізану капусту і продовжуємо все смажити, поки капуста не розм'якне і не пустить сік.
6) Далі викладаємо в вок до решти інгредієнтів фунчозу, її слід для зручності нарізати на шматки. Заливаємо все 1, 5 літрами гарячого бульйону і варимо суп приблизно 5 хвилин.
7) Після закінчення часу ми додаємо в нього соєвий соус, зелена цибуля і імбир, перемішуємо все і вимикаємо вогонь, нехай суп трохи постоїть на плиті.
Потім його вже можна розливати по тарілках і приступати до обіду. Приємного всім апетиту!