Рецепт Суп овочевий традиційний фото

Суп овочевий традиційний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід , Для дітей
Супи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Здавалося б, що особливого в простому овочевому супі. Однак кожна господиня в курсі, що треба мати неабияку вправність, щоб овочевий суп став смакотою. Згадаймо про традиційний селянському рецепті.

Опис приготування:

1. Всі овочі і зелень помити. Овочі почистити і порізати невеликими шматочками. Морквину можна потерти на тертці. Або ж порізати її тонкою соломкою.

2. Воду або бульйон довести до кипіння. У киплячу рідину кинути картоплю і крупу. Довести до кипіння і варити хвилин 5-7.

3. Далі кидаємо в суп шинкованную капусту. Тим часом на сковорідці пасеруємо на олії цибулю з морквою і коренем петрушки. Коли суміш стане золотистою, додаємо подрібнений помідор або томатну пасту. Доводимо до кипіння. Відставляємо.

4. У каструлю з киплячим супом виливаємо зажарку, проварюємо ще 5-6 хвилин. Суп готовий!

5. Подаємо на стіл теплим, додавши в кожну тарілку сметану і зелень за смаком.

  • Вода, бульйон - 2 склянки
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Капуста - 40-50 грам
  • Помідор - 1 штука (або ст.Ложка томатної пасти)
  • Крупа - 1 Ст. Ложка (будь-яка)
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Крем, вершки - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 2 Ст. Ложки (петрушка, селера рубані)
1. Всі овочі і зелень помити. Овочі почистити і порізати невеликими шматочками. Морквину можна потерти на тертці. Або ж порізати її тонкою соломкою.

2. Воду або бульйон довести до кипіння. У киплячу рідину кинути картоплю і крупу. Довести до кипіння і варити хвилин 5-7.

3. Далі кидаємо в суп шинкованную капусту. Тим часом на сковорідці пасеруємо на олії цибулю з морквою і коренем петрушки. Коли суміш стане золотистою, додаємо подрібнений помідор або томатну пасту. Доводимо до кипіння. Відставляємо.

4. У каструлю з киплячим супом виливаємо зажарку, проварюємо ще 5-6 хвилин. Суп готовий!

5. Подаємо на стіл теплим, додавши в кожну тарілку сметану і зелень за смаком.

Схожі рецепти