Суп овочевий традиційний
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, що особливого в простому овочевому супі. Однак кожна господиня в курсі, що треба мати неабияку вправність, щоб овочевий суп став смакотою. Згадаймо про традиційний селянському рецепті.
1. Всі овочі і зелень помити. Овочі почистити і порізати невеликими шматочками. Морквину можна потерти на тертці. Або ж порізати її тонкою соломкою.
2. Воду або бульйон довести до кипіння. У киплячу рідину кинути картоплю і крупу. Довести до кипіння і варити хвилин 5-7.
3. Далі кидаємо в суп шинкованную капусту. Тим часом на сковорідці пасеруємо на олії цибулю з морквою і коренем петрушки. Коли суміш стане золотистою, додаємо подрібнений помідор або томатну пасту. Доводимо до кипіння. Відставляємо.
4. У каструлю з киплячим супом виливаємо зажарку, проварюємо ще 5-6 хвилин. Суп готовий!
5. Подаємо на стіл теплим, додавши в кожну тарілку сметану і зелень за смаком.
- Вода, бульйон - 2 склянки
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 штука
- Капуста - 40-50 грам
- Помідор - 1 штука (або ст.Ложка томатної пасти)
- Крупа - 1 Ст. Ложка (будь-яка)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Крем, вершки - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 2 Ст. Ложки (петрушка, селера рубані)
2. Воду або бульйон довести до кипіння. У киплячу рідину кинути картоплю і крупу. Довести до кипіння і варити хвилин 5-7.
3. Далі кидаємо в суп шинкованную капусту. Тим часом на сковорідці пасеруємо на олії цибулю з морквою і коренем петрушки. Коли суміш стане золотистою, додаємо подрібнений помідор або томатну пасту. Доводимо до кипіння. Відставляємо.
4. У каструлю з киплячим супом виливаємо зажарку, проварюємо ще 5-6 хвилин. Суп готовий!
5. Подаємо на стіл теплим, додавши в кожну тарілку сметану і зелень за смаком.