Суп «Лагман»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже поживний і ситний суп, який замінить вам комплексний обід. Розповідаю рецепт, як приготувати суп «Лагман». Готується він з локшини і яловичини з додаванням овочів і ароматної зелені.
Традиційне узбецьке блюдо, яке вже багато років користується великою популярністю і є візитною карткою країни. Локшину для нього багато господинь готують самостійно, але її також можна купити в магазині. До столу суп подається гарячим, зі свіжою зеленню.
- Яловичина - 450 грам (м'якоть)
- Соняшникова олія - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Морквина - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Dajkon - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Томати - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка (насіння )
- Пластівці чилі - 1 щіпка
- Вода - 3 L
- Локшина - 450 грам
- Зелень - За смаком
1
Вимийте яловичину і наріжте її смужками. У каструлі з товстим дном розігрійте кілька ложок соняшникової олії і вкладіть м'ясо, обсмажте його протягом 5-8 хвилин.
2
Очистіть цибулю і часник, подрібніть невеликими шматочками. Додайте овочі в каструлю до м'яса і готуйте ще пару хвилин.
3
Картоплю і моркву очистіть, потім наріжте кубиками. Томати і перець вимийте, потім наріжте кубиками. Дайкон очистіть і подрібніть. Викладіть всі підготовлені овочі в каструлю до м'яса.
4
Обсмажуйте вміст кілька хвилин, додайте всі спеції, залийте вміст окропом, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь, варите 40 хвилин.
5
Локшину відваріть окремо і перекладіть в друшляк. Розкладіть локшину по тарілках, потім викладіть вміст каструлі і прикрасьте блюдо рубаною зеленню. Подавайте лагман до столу гарячим.