Рецепт Суп «гаспачо» гарячий фото

Суп «гаспачо» гарячий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви
На обід
Супи, Гаспачо

Це перше страву подають гарячою, що на перший погляд дещо незвично, т.К. Класичний гаспачо якраз холодний. Але не бійтеся спробувати цей варіант, як приготувати суп "гаспачо" гарячий.

Суп гаспачо - іспанське холодна страва на зразок російської окрошки. Там цей суп подають виключно холодним. Іспанська клімат диктує свої правила. Люди охолоджуються таким ось супчиком в обід. У нас же клімат далеко не завжди жаркий, тому суп "гаспачо" буде хороший в гарячому вигляді.

  • Бульйон з м'ясом - 2 L
  • Помідори - 6 штук
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Томатна паста - 100 грам
  • Маслини - 100-150 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
1
Для приготування гарячого супу "гаспачо" я взяла бульйон з яловичини і свинини. Коли бульйон зварився, я дістала з нього готове відварене м'ясо. Воно буде заважати нам, тому відкладемо його поки що в сторону.
2
Ставимо сковороду на плиту. Нарізаємо цибулю, обсмажуємо його на сковорідці з олією до золотистого кольору. Після цього кладемо до нього нарізаний болгарський перець. Якщо перець буде червоний, суп вийде яскравіше. Обсмажуємо перець з цибулею хвилини 4.
3
Моєму помідори. Дрібно нарізаємо їх гострим ножем, обрізавши попки. Кладемо в сковороду до цибулі з перцем і тушкуємо до повного розм'якшення помідорів. Додаємо накришений часник і томатну пасту. Тушкуємо ще 5 хвилин.
4
У гарячий бульйон перекладаємо всю суміш з сковороди. Кладемо відварне м'ясо, розділене на шматочки. Закладаємо маслини без кісточок. Їх можна замінити оливками або кукурудзою. Додаємо сіль і перець за смаком. Доводимо суп до кипіння, варимо ще 10 хвилин. В кінці можна додати зелень.
5
Після закінчення часу вимикаємо суп. Все готово, можна розливати його по тарілках. До супу добре піде будь-яка зелень, а також сметана. Гарні будуть при подачі сухарики або грінки.

Схожі рецепти