Суп-смузи «гаспачо»
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятайте, така кружка-суп швидкого приготування? Користі в ній ніякої, зате зручно пити і навіть з собою можна було налити. Так чому б не вдосконалити цю технологію "суп з собою"? спробуємо?
Запишіть собі або просто запам'ятайте, як приготувати суп-смузі "гаспачо" . Цей іспанський рецепт так і напрошувався стати напоєм. І, нарешті, це відбулося. Все робимо по знайомій технології: овочі в блендер - і готово. Смузі можна налити з собою в дорогу в жарку погоду, а можна перекусити їм на обід.
- Помідор - 200 грам
- Огірок - 180 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Лід - 2 штуки (кубиками)
- Базилік - 4 штуки (листочки)
- Часник - 0, 5 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
2. Потім додайте помідори шматочками.
4. Подрібніть інгредієнти за допомогою блендера. Smuzi готовий! Насолоджуйтесь!