Сулугуні в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Любіть швидкі, смачні і цікаві закуски? Тоді дозвольте запропонувати вам дуже класний і простий спосіб, як приготувати сулугуні в лаваші із зеленню і ароматними спеціями. Ситно і смачно!
Це чудова закуска, яка стане відмінним варіантом для сніданку, перекусу вдома, на роботі або на природі. Подавати до столу її краще гарячої, але і остигнула вона залишається дуже смачною. До речі, обсмажити лаваш можна не тільки на сковороді, але і на грилі. Мінімум часу, зусиль і інгредієнтів, а результат - приголомшливий. Обов'язково спробуйте!
- Тонкий лаваш - 3 штуки
- Добре - 400 грам
- Мед - 1.5 чайних ложки
- Зелень - 2 чайних ложки
- Спеції - 1 щіпка
- Часник - За смаком
1. Ось необхідний нам набір інгредієнтів.
2. Сир наріжте невеликими брусочками. Якщо у вас сулугуні в паличках, то кожну розріжте навпіл.
3. Додайте пропущений через прес часник, спеції, подрібнену зелень і мед. Акуратно розподіліть всі по сиру.
4. Викладіть брусочек сиру на лист лаваша, розрізаний попередньо за розміром сиру. Акуратно згорніть.
5. Закріпіть лаваш за допомогою зубочистки і викладіть на гарячу сковороду або решітку гриля. Обсмажте з усіх боків до рум'яної.
6. Смачного!