Стручкова квасоля з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шанувальник простих і смачних страв, обов'язково приготуйте на своїй кухні ось таку швидку і нереально смачну стручкову квасолю з кунжутом. Раджу рецепт на замітку!
Ця страва стане як повноцінним гарячим блюдом, так і гарніром до м'яса або риби, наприклад. Якщо ви любите пікантні гострі смаки, спробуйте доповнити квасоля гострим томатним соусом. Якщо вам подобається азіатська кухня, можна влити трохи соєвого соусу. А головне - все дуже швидко!
- Стручковая фасоль - 250 грам
- Кунжут - 1-2 чайних ложок
- Гострий соус - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. Всього два інгредієнта і 10 хвилин часу. Дивно класний рецепт!
2. Заморожену квасолю відправляємо на сковороду або в каструльку і ставимо на вогонь.
3. Даємо їй кілька хвилин, щоб відігрітися.
4. І всипаємо кунжут. Можна додати трішки олії.
5. Для пікантності можна додати ложечку томатного соусу.
6. Помішуючи, млоїмо квасоля ще близько 3-4 хвилин.
7. І можна подавати до столу. Смачного!