Стручкова квасоля з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Стручкова квасоля з грибами - це не просто ще одне блюдо з використанням квасолі. Це справжній кулінарний шедевр з усього декількох найпростіших інгредієнтів. Прекрасне поєднання продуктів.
Рецепт стручкової квасолі з грибами досить простий, хіба що додавання соєвого соусу надає цьому блюду легкий азіатський відтінок. Подавати стручкову квасолю найкраще свежеприготовленную, розігрівати не раджу. В принципі, подавати цю страву можна і в якості гарніру, і в якості основного овочевого блюда (для вегетаріанців, наприклад). Блюдо елементарно готується і з замороженої квасолі, тому цей рецепт хороший, коли потрібно приготувати щось на ходу. Всього 15 хвилин - і досить смачна страва готова. Так що рецепт - на замітку кожному!
- Стручковая фасоль - 450 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Печериці - 250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - - За смаком
Розморожуємо стручкову квасолю (якщо у вас свіжа - просто відрізаємо кінчики). Кладемо квасоля в киплячу підсолену і варимо 6-7 хвилин, після чого негайно обливає крижаною водою і відкидаємо на друшляк.
У сковороду наливаємо оливкову олію, ставимо на вогонь, додаємо трохи вершкового масла.
Лук тим часом дрібно-дрібно нарізаємо, печериці промиваємо і теж нарізаємо (я вважаю за краще нарізати побільше, на досить товсті скибочки).
Додаємо цибулю і гриби в розтоплене масло. roza_ker, помішуючи, 5 хвилин на середньому вогні.
Добавляем стручковую фасоль.
Додаємо соєвий соус, сіль і перець за смаком. Перемішуємо і готуємо ще 2-3 хвилини на середньому вогні, після чого знімаємо з вогню і негайно подаємо.
Смачного!