Рецепт Стручкова квасоля з грибами фото

Стручкова квасоля з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви

Стручкова квасоля з грибами - це не просто ще одне блюдо з використанням квасолі. Це справжній кулінарний шедевр з усього декількох найпростіших інгредієнтів. Прекрасне поєднання продуктів.

Рецепт стручкової квасолі з грибами досить простий, хіба що додавання соєвого соусу надає цьому блюду легкий азіатський відтінок. Подавати стручкову квасолю найкраще свежеприготовленную, розігрівати не раджу. В принципі, подавати цю страву можна і в якості гарніру, і в якості основного овочевого блюда (для вегетаріанців, наприклад). Блюдо елементарно готується і з замороженої квасолі, тому цей рецепт хороший, коли потрібно приготувати щось на ходу. Всього 15 хвилин - і досить смачна страва готова. Так що рецепт - на замітку кожному!

  • Стручковая фасоль - 450 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Печериці - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - - За смаком
стручкова квасоля з грибами - фото крок 1
Розморожуємо стручкову квасолю (якщо у вас свіжа - просто відрізаємо кінчики). Кладемо квасоля в киплячу підсолену і варимо 6-7 хвилин, після чого негайно обливає крижаною водою і відкидаємо на друшляк.
стручкова квасоля з грибами - фото крок 2
У сковороду наливаємо оливкову олію, ставимо на вогонь, додаємо трохи вершкового масла.
стручкова квасоля з грибами - фото крок 3
Лук тим часом дрібно-дрібно нарізаємо, печериці промиваємо і теж нарізаємо (я вважаю за краще нарізати побільше, на досить товсті скибочки).
стручкова квасоля з грибами - фото крок 4
Додаємо цибулю і гриби в розтоплене масло. roza_ker, помішуючи, 5 хвилин на середньому вогні.
стручкова квасоля з грибами - фото крок 5
Добавляем стручковую фасоль.
стручкова квасоля з грибами - фото крок 6
Додаємо соєвий соус, сіль і перець за смаком. Перемішуємо і готуємо ще 2-3 хвилини на середньому вогні, після чого знімаємо з вогню і негайно подаємо.
стручкова квасоля з грибами - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти