Рецепт Стручкова квасоля з беконом фото

Стручкова квасоля з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Португальська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Стручкова квасоля з беконом - старий бабусин рецепт, який я трохи вдосконалила додавши бальзамічний оцет. Це приємний теплий салат, який може бути і легким вечерею.

Опис приготування:

Стручкова квасоля з беконом готується легко і просто. Ееслі у вас немає пристосування приготувати стручкову квасолю на пару, просто трохи відваріть її в підсоленій воді. Бекон обсмажується без масла, на розігріту сковорідку покладіть тонкі шматочки бекону і вони дадуть власний жир, перетворюючись в красиві хрусткі шматочки. Успіхів і приємного апетиту!

  • Стручковая фасоль - 400 грам
  • Бекон - 200 грам
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
стручкова квасоля з беконом - фото крок 1
Підготувати продукти.
стручкова квасоля з беконом - фото крок 2
Квасоля почистити і поставити варитися на пару.
стручкова квасоля з беконом - фото крок 3
На сковороді обсмажити шматочки бекону.
стручкова квасоля з беконом - фото крок 4
Коли бекон зготується до хрусткої скоринки додати напівготову квасоля, поперчити, посолити.
стручкова квасоля з беконом - фото крок 5
Готує ще кілька хвилин поки квасоля не стане м'якою, додати оцет.
стручкова квасоля з беконом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти