Стручкова квасоля з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Стручкова квасоля з беконом - старий бабусин рецепт, який я трохи вдосконалила додавши бальзамічний оцет. Це приємний теплий салат, який може бути і легким вечерею.
Стручкова квасоля з беконом готується легко і просто. Ееслі у вас немає пристосування приготувати стручкову квасолю на пару, просто трохи відваріть її в підсоленій воді. Бекон обсмажується без масла, на розігріту сковорідку покладіть тонкі шматочки бекону і вони дадуть власний жир, перетворюючись в красиві хрусткі шматочки. Успіхів і приємного апетиту!
- Стручковая фасоль - 400 грам
- Бекон - 200 грам
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготувати продукти.
Квасоля почистити і поставити варитися на пару.
На сковороді обсмажити шматочки бекону.
Коли бекон зготується до хрусткої скоринки додати напівготову квасоля, поперчити, посолити.
Готує ще кілька хвилин поки квасоля не стане м'якою, додати оцет.
Смачного!