Рецепт Стручкова квасоля по-італійськи фото

Стручкова квасоля по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Всього за 20 хвилин пропоную вам зробити пікантну, апетитну і нереально смачну квасолю. Якщо ви любите овочеві страви, обов'язково рекомендую додати рецепт в кулінарну скарбничку. Пробуйте!

Опис приготування:

Блюдо може бути як самостійним, так і гарніром до м'яса або риби, наприклад. Ароматна гремолатою ідеально поєднується з овочами. Отже, як приготувати стручкову квасолю по-італійськи, як раз хочу розповісти. Фісташки і пармезан - опціональні інгредієнти, але раджу їх додати

  • Стручковая фасоль - 600 грам
  • Fistashki - 50 грам
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 3 Ст. Ложки
  • Пармезан - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1.5 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
стручкова квасоля по-італійськи - фото крок 1
1. У киплячу підсолену воду викладіть квасоля і бланшувати близько 3 хвилин.
стручкова квасоля по-італійськи - фото крок 2
2. Після перекладіть в глибоку миску або каструльку з льодом.
стручкова квасоля по-італійськи - фото крок 3
3. Через хвилинку викладіть на паперовий рушник і обсушити.
стручкова квасоля по-італійськи - фото крок 4
4. Для приготування гремолати з'єднайте подрібнений часник, цедру лимона, петрушку, Пармезан і fistashki.
стручкова квасоля по-італійськи - фото крок 5
5. На сковороді розтопіть вершкове масло і викладіть квасоля. Додайте 3/4 частини гремолати. Перемішайте і через пару хвилин зніміть з вогню. Подавайте стручкову квасолю по-італійськи відразу ж, присипавши залишилася гремолатой. Смачного!

Схожі рецепти