Стручкова квасоля по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Всього за 20 хвилин пропоную вам зробити пікантну, апетитну і нереально смачну квасолю. Якщо ви любите овочеві страви, обов'язково рекомендую додати рецепт в кулінарну скарбничку. Пробуйте!
Блюдо може бути як самостійним, так і гарніром до м'яса або риби, наприклад. Ароматна гремолатою ідеально поєднується з овочами. Отже, як приготувати стручкову квасолю по-італійськи, як раз хочу розповісти. Фісташки і пармезан - опціональні інгредієнти, але раджу їх додати
- Стручковая фасоль - 600 грам
- Fistashki - 50 грам
- Часник - 3-5 зубчиків
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 3 Ст. Ложки
- Пармезан - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1.5 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. У киплячу підсолену воду викладіть квасоля і бланшувати близько 3 хвилин.
2. Після перекладіть в глибоку миску або каструльку з льодом.
3. Через хвилинку викладіть на паперовий рушник і обсушити.
4. Для приготування гремолати з'єднайте подрібнений часник, цедру лимона, петрушку, Пармезан і fistashki.
5. На сковороді розтопіть вершкове масло і викладіть квасоля. Додайте 3/4 частини гремолати. Перемішайте і через пару хвилин зніміть з вогню. Подавайте стручкову квасолю по-італійськи відразу ж, присипавши залишилася гремолатой. Смачного!