Рецепт Стейк «Рибай» фото

Стейк «Рибай»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Помідор
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Стейк

Справжній м'ясоїд ніколи не відязикаться від соковитого стейка. Від правильно приготовленого стейка! А це не так-то просто зробити. Потрібно вибрати правильне м'ясо, дотримати температуру і час. Вчіться!

У рецепті покроково і зрозуміло описано, як приготувати стейк "рибай" . Це еталон м'яса, якої ну ніяк не можна зіпсувати, так що робіть максимально уважно. Ніяких додаткових приправ не використовуйте, крім солі і перцю. До яловичині прийнято подавати салат, який ми відразу зробимо. Приступайте!

  • Стейк "рибай" - 1 штука
  • Багет маленький - 2 штуки
  • Помідори черрі - 210 грам
  • Моцарелла - 150 грам
  • Соус "песто" - 50 грам
  • Бальзамічний оцет - 40 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
стейк
1. Томати розріжте на половинки. Також продовжити багет. Стейк змастіть сіллю і перцем.
стейк
2. Розігрійте масло на великій сковороді. Обсмажте в ньому стейк по 2, 5 хвилини з кожного боку. Потім переставте м'ясо в духовку при 200 градусах на 9-10 хвилин. Тільки не перетримаєте!
стейк
3. 35 г соусу "песто" перемішайте з 1 ст. Ложкою олії. Змастіть отриманою сумішшю багети. Потім відправте їх в духовку на 8 хвилин.
стейк
4. Коли стейк трохи охолоне, наріжте його слайсами. Поруч викладіть помідори і сир. Полийте інгредієнти оцтом і соусом. Також на сусідній тарілці подайте багет. Смачного!

Схожі рецепти