Стейк «Рибай»
(покроковий рецепт з фото)
Справжній м'ясоїд ніколи не відязикаться від соковитого стейка. Від правильно приготовленого стейка! А це не так-то просто зробити. Потрібно вибрати правильне м'ясо, дотримати температуру і час. Вчіться!
У рецепті покроково і зрозуміло описано, як приготувати стейк "рибай" . Це еталон м'яса, якої ну ніяк не можна зіпсувати, так що робіть максимально уважно. Ніяких додаткових приправ не використовуйте, крім солі і перцю. До яловичині прийнято подавати салат, який ми відразу зробимо. Приступайте!
- Стейк "рибай" - 1 штука
- Багет маленький - 2 штуки
- Помідори черрі - 210 грам
- Моцарелла - 150 грам
- Соус "песто" - 50 грам
- Бальзамічний оцет - 40 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Томати розріжте на половинки. Також продовжити багет. Стейк змастіть сіллю і перцем.
2. Розігрійте масло на великій сковороді. Обсмажте в ньому стейк по 2, 5 хвилини з кожного боку. Потім переставте м'ясо в духовку при 200 градусах на 9-10 хвилин. Тільки не перетримаєте!
3. 35 г соусу "песто" перемішайте з 1 ст. Ложкою олії. Змастіть отриманою сумішшю багети. Потім відправте їх в духовку на 8 хвилин.
4. Коли стейк трохи охолоне, наріжте його слайсами. Поруч викладіть помідори і сир. Полийте інгредієнти оцтом і соусом. Також на сусідній тарілці подайте багет. Смачного!