Рецепт Стейк класичний фото

Стейк класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Стейк

Класичний стейк зі свинини - це просто щось. Це те, що не залишить байдужим нікого, особливо чоловіка, прийшов з роботи. Якщо ви хочете порадувати його смачним вечерею, то ось вам рецепт

Якщо ви завзятий м'ясоїд, то рецепт, як приготувати стейк класичний, стане вашим фаворитом. Ніжна свинина, зажарена великим шматком на сковороді, в результаті чого зберегла всю свою соковитість і ніжність - просто межа досконалості. Особливістю стейка є мінімалізм в приготуванні: до нього не потрібно додавати ніяких спеціальних приправ, головним тут є м'ясо. Спеції (перець, перець і гірчиця) лише злегка доповнять смак і не будуть яскраво виражені в готовій страві.

  • Корейська - 500 грам
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 2/3 Ст. Ложки (суха або дижонская)
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
стейк класичний - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свинину я раджу використовувати тільки свіжу, НЕ морожену, тоді стейк вийде смачніше.
стейк класичний - фото крок 2
М'ясо порізати на скибки товщиною 1-1, 5 см.
стейк класичний - фото крок 3
Приготуйте маринад. Змішайте перець, перець і гірчиця. Перемішайте.
стейк класичний - фото крок 4
Змастіть отриманою сумішшю стейки, але не сіль. Дайте промаринуватися м'яса протягом 5-10 хвилин.
стейк класичний - фото крок 5
Викладіть м'ясо на сковороду, тепер його можна і посолити. Справа в тому, що сіль виводить соки з м'яса назовні, а нам якраз потрібно, щоб всі вони залишилися всередині м'яса. Тому додавати сіль потрібно якомога пізніше, але, звичайно ж, не к готовому блюду. Також м'ясо слід по обидва боки змастити олією, раджу використовувати оливкову олію, можна взяти лляне масло. Більше масла додавати не будемо, тому раджу використовувати сковороду з антипригарним покриттям.
стейк класичний - фото крок 6
Смажте м'ясо на середньому вогні 7-9 хвилин. На поверхні повинна утворитися красива рум'яна кірочка. Подавайте стейки гарячими зі свіжою зеленню і улюбленим гарніром. Такі стейки змітають з тарілок в лічені секунди!

Схожі рецепти