Стек із сьомги в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Як на мене, запечену рибу дуже складно зіпсувати. У мене вона завжди виходить соковитою і вірно приправленою. Головне - витримати правильний час в духовій шафі. Все інше банально просто.
Якщо ви вибрали гарне рибне філе, то залишається справа за малим. Прочитайте про те, як приготувати стейки з сьомги в духовці. Моя улюблена риба хороша в будь-якому вигляді. До неї ми додамо соус і трохи спецій. Це ідеальне поєднання. Пробуйте!
- Стейки сьомги - 2 штуки
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Орегано - За смаком
- Винний оцет - 150 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
Стейки промийте, обсушити, викладіть у форму. Розігрійте духовку до 180 градусів. На рибку насипте орегано, перець, трохи солі і інші приправи за смаком.
Олія, оцет і цукор змішайте, залийте цим соусом рибку.
Надішліть форму в духовку, запікайте стейки хвилин 15-20. Якщо любите золотисту скориночку, включите верхній гриль на 2 хвилини.
Перед подачею з'єднайте рибу в тарілці з гарніром і полийте соусом. Смачного!