Рецепт Справжній плов фото

Справжній плов
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
Крупи, Мал
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Рецепт справжнього плову я роздобула в ресторані свого доброго друга. Виявилося, що приготувати справжній плов не складе особливих труднощів. Важливо мати правильну посуд і гарний настрій.

Справжній плов приготувати в домашніх умовах дуже легко. Важливо, щоб у вас був казан з товстим дном. М'ясо для плову потрібно вибирати посочнее. Це може бути як яловичина, так і свинина і телятина і баранина. Однак я вважаю за краще яловичину.

Приготувати справжній плов дуже легко. Покроковий рецепт з фото розповість вам, як зробити це за 1, 5 годину!

  • Яловичий окіст - 500 грам (посочнее)
  • Мал - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Цибуля - 500 грам
  • Кмин, перець, сіль - - За смаком
справжній плов - фото крок 1
Перше що робимо, Подрібнити в ступці.
справжній плов - фото крок 2
Потім беремо наш шматок м'ясо промиваємо його і просушують паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматочки (вони не повинні вийти дуже маленькими).
справжній плов - фото крок 3
У казан наливаємо досить багато масло і на сильному вогні обсмажуємо наше м'ясо до золотистої скоринки. Важливо шматочки не пережарити.
справжній плов - фото крок 4
Потім додаємо нарізану півкільцями цибулю.
справжній плов - фото крок 5
Обсмажуємо близько 10-15 хвилин, поки цибуля не стане красивого коричневого кольору.
справжній плов - фото крок 6
Потім додаємо натерту на середній терці моркву і обсмажуємо.
справжній плов - фото крок 7
Потім додаємо стільки води, скільки знадобиться, щоб повністю покрити вміст казана. Тоді додаємо часник, сіль, перець, кмин.
справжній плов - фото крок 8
Іноді перемішуємо і тушкуємо блюдо близько 30 хвилин.
справжній плов - фото крок 9
Потім додаємо рис і заливаємо все водою, щоб він покривав рис на 1 см. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 45 хвилин, не перемішуючи!
справжній плов - фото крок 10
Після 45 хвилин, вогонь зовсім вимикаємо і тримаємо блюдо під закритою кришкою ще 15 хвилин. Після чого справжній плов готовий!

Схожі рецепти