Справжній плов
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт справжнього плову я роздобула в ресторані свого доброго друга. Виявилося, що приготувати справжній плов не складе особливих труднощів. Важливо мати правильну посуд і гарний настрій.
Справжній плов приготувати в домашніх умовах дуже легко. Важливо, щоб у вас був казан з товстим дном. М'ясо для плову потрібно вибирати посочнее. Це може бути як яловичина, так і свинина і телятина і баранина. Однак я вважаю за краще яловичину.
Приготувати справжній плов дуже легко. Покроковий рецепт з фото розповість вам, як зробити це за 1, 5 годину!
- Яловичий окіст - 500 грам (посочнее)
- Мал - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Цибуля - 500 грам
- Кмин, перець, сіль - - За смаком
Перше що робимо, Подрібнити в ступці.
Потім беремо наш шматок м'ясо промиваємо його і просушують паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматочки (вони не повинні вийти дуже маленькими).
У казан наливаємо досить багато масло і на сильному вогні обсмажуємо наше м'ясо до золотистої скоринки. Важливо шматочки не пережарити.
Потім додаємо нарізану півкільцями цибулю.
Обсмажуємо близько 10-15 хвилин, поки цибуля не стане красивого коричневого кольору.
Потім додаємо натерту на середній терці моркву і обсмажуємо.
Потім додаємо стільки води, скільки знадобиться, щоб повністю покрити вміст казана. Тоді додаємо часник, сіль, перець, кмин.
Іноді перемішуємо і тушкуємо блюдо близько 30 хвилин.
Потім додаємо рис і заливаємо все водою, щоб він покривав рис на 1 см. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 45 хвилин, не перемішуючи!
Після 45 хвилин, вогонь зовсім вимикаємо і тримаємо блюдо під закритою кришкою ще 15 хвилин. Після чого справжній плов готовий!