Спаржева квасоля в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Поспішаю з вами поділитися простим рецептом спаржевої квасолі в клярі. Готується блюдо легко і просто, а виходить дуже ароматним і апетитним завдяки особливій хрусткій скоринці! Спробуйте!
Опис приготування:
Розповім, як зробити спаржеву квасолю в клярі швидко і легко. Виходить приголомшливе блюдо, яке однаково смачне як в гарячому, так і в холодному вигляді! Плюс до всього, якщо хочете отримати найкращу в світі закуску, просто замість води і в цей кляр додайте трохи пива, тоді скоринка буде ще більш хрусткою і смачною!
- Спаржева квасоля - 400 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 180 грам
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Зробимо кляр. Змішаємо борошно, яйце і воду до однорідності, додамо спеції.
2. Відваримо спаржу в підсоленій воді, воду зливаємо і охолоджуємо.
3. Занурюємо кожен шматочок в підготовлений кляр, а потім обсмажити у фритюрі.
4. Ось така апетитна скоринка в результаті виходить!