Рецепт Спаржева квасоля в клярі фото

Спаржева квасоля в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід
Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Поспішаю з вами поділитися простим рецептом спаржевої квасолі в клярі. Готується блюдо легко і просто, а виходить дуже ароматним і апетитним завдяки особливій хрусткій скоринці! Спробуйте!

Опис приготування:

Розповім, як зробити спаржеву квасолю в клярі швидко і легко. Виходить приголомшливе блюдо, яке однаково смачне як в гарячому, так і в холодному вигляді! Плюс до всього, якщо хочете отримати найкращу в світі закуску, просто замість води і в цей кляр додайте трохи пива, тоді скоринка буде ще більш хрусткою і смачною!

  • Спаржева квасоля - 400 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Борошно - 180 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
спаржева квасоля в клярі - фото крок 1
1. Зробимо кляр. Змішаємо борошно, яйце і воду до однорідності, додамо спеції.
спаржева квасоля в клярі - фото крок 2
2. Відваримо спаржу в підсоленій воді, воду зливаємо і охолоджуємо.
спаржева квасоля в клярі - фото крок 3
3. Занурюємо кожен шматочок в підготовлений кляр, а потім обсмажити у фритюрі.
спаржева квасоля в клярі - фото крок 4
4. Ось така апетитна скоринка в результаті виходить!

Схожі рецепти