Рецепт Спаржа з ​​червоною рибою фото

Спаржа з ​​червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Червона риба
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Вам до душі прості, смачні і легкі страви? Тоді сміливо беріть на замітку цей класний рецепт. Зайнятим господаркам і тим, хто любить готує з мінімумом турбот, варіант обов'язково припаде до душі!

Опис приготування:

Ця страва зручно тим, що для нього потрібна тільки одна сковорода і менше півгодини часу. Хочу показати, як приготувати спаржу з червоною рибою в апетитному соусі з соку лимона, меду та часнику. Подавати до столу страву можна як самостійно, так і доповнивши рисом, наприклад.

  • Sparzha - 400 грам
  • Червона риба - 400 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
спаржа з ​​червоною рибою - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, сік і цедру половини лимона, мідь, часник і перець. Ретельно перемішайте.
спаржа з ​​червоною рибою - фото крок 2
2. Спаржу вимийте, обсушити, видаліть жорсткі кінці.
спаржа з ​​червоною рибою - фото крок 3
3. На сковороду викладіть філе риби в центр, а з боків - спаржу. Вилийте ароматне масло, розподіливши по рибі і овочам рівномірно. Накрийте кришкою і млоїте хвилин 10 на середньому вогні.
спаржа з ​​червоною рибою - фото крок 4
4. Після кришку зніміть, рибку переверніть при бажанні і доведіть блюдо до повної готовності.
Смачного!

Схожі рецепти