Спаржа з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Вам до душі прості, смачні і легкі страви? Тоді сміливо беріть на замітку цей класний рецепт. Зайнятим господаркам і тим, хто любить готує з мінімумом турбот, варіант обов'язково припаде до душі!
Ця страва зручно тим, що для нього потрібна тільки одна сковорода і менше півгодини часу. Хочу показати, як приготувати спаржу з червоною рибою в апетитному соусі з соку лимона, меду та часнику. Подавати до столу страву можна як самостійно, так і доповнивши рисом, наприклад.
- Sparzha - 400 грам
- Червона риба - 400 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком

1. У глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, сік і цедру половини лимона, мідь, часник і перець. Ретельно перемішайте.

2. Спаржу вимийте, обсушити, видаліть жорсткі кінці.

3. На сковороду викладіть філе риби в центр, а з боків - спаржу. Вилийте ароматне масло, розподіливши по рибі і овочам рівномірно. Накрийте кришкою і млоїте хвилин 10 на середньому вогні.

4. Після кришку зніміть, рибку переверніть при бажанні і доведіть блюдо до повної готовності.
Смачного!
Смачного!