Рецепт Спаржа в беконе фото

Спаржа в беконе
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бекон, Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Дуже смачну, апетитну і найпростішу в процесі закуску хочу вам показати. Спаржу нечасто використовують наші господині, так що я впевнена, що це блюдо здатне здивувати ваших близьких і гостей.

Покажу, як приготувати спаржу в беконі. Використовувати можна також панчетту, буде дуже класно. Всього через 15-20 хвилин після початку процесу ви подасте до столу готову закуску. Не потрібно ніяких додаткових спецій, виходить і так дуже здорово. Подавати закуску можете з соусом до смаку. Спробувати варто обов'язково!

  • Sparzha - 400-450 грам (близько 12-15 штук)
  • Бекон - 12-15 скибочок (або panchetta)
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
спаржа в беконе - фото крок 1
1. Ось наші інгредієнти, їх всього 2.
спаржа в беконе - фото крок 2
2. Спаржу вимийте, обсушити, видаліть тверді кінці. Оберніть в скибочку бекону або панчетти.
спаржа в беконе - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть спаржу. Обсмажте на середньому вогні до рум'яності з усіх боків (близько 5 хвилин).
спаржа в беконе - фото крок 4
4. Після викладіть на паперовий рушник, трохи промокніть надлишки жиру - і можна подавати спаржу в беконі до столу.
Смачного!

Схожі рецепти