Спаржа в беконе
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачну, апетитну і найпростішу в процесі закуску хочу вам показати. Спаржу нечасто використовують наші господині, так що я впевнена, що це блюдо здатне здивувати ваших близьких і гостей.
Покажу, як приготувати спаржу в беконі. Використовувати можна також панчетту, буде дуже класно. Всього через 15-20 хвилин після початку процесу ви подасте до столу готову закуску. Не потрібно ніяких додаткових спецій, виходить і так дуже здорово. Подавати закуску можете з соусом до смаку. Спробувати варто обов'язково!
- Sparzha - 400-450 грам (близько 12-15 штук)
- Бекон - 12-15 скибочок (або panchetta)
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Ось наші інгредієнти, їх всього 2.
2. Спаржу вимийте, обсушити, видаліть тверді кінці. Оберніть в скибочку бекону або панчетти.
3. На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть спаржу. Обсмажте на середньому вогні до рум'яності з усіх боків (близько 5 хвилин).
4. Після викладіть на паперовий рушник, трохи промокніть надлишки жиру - і можна подавати спаржу в беконі до столу.
Смачного!
Смачного!