Рецепт Люля-кебаб в беконе фото

Люля-кебаб в беконе
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Субпродукти, Фарш, Бекон
Дієтичне харчування
На природу
Гарячі страви, Кебаб

Люля-кебаб в беконе - відмінна ідея для пікніка. Скоринка бекону виходить золотистою і хрусткою, а люля-кебаб надзвичайно соковитим. Один з найпопулярніших рецептів у нас влітку на дачі.

Люля-кебаб в беконі можна робити як з яловичини, так і з баранини. Головний секрет при приготуванні люля-кебаб в беконі - добре вимісити фарш, щоб він добре тримався на шампурах. На Кавказі фарш як би відбивають. Роблять це в великому тазу - беруть в руку шматок фаршу і кидають назад в таз, і так роблять хвилин п'ять. І обов'язково фарш повинен бути гострим і приправлений свіжою зеленню. Якщо ви робите люля-кебаб в беконі будинку, то попередньо розігрійте духовку. Успіхів і приємного апетиту!

  • Фарш - 500 грам
  • Бекон - 8 скибочок
  • Цибуля - 1 штука (середній)
  • Часник - 2 зубчики
  • Braai - 2 Ст. Ложки
  • Базилік сухий - 1 Чайна ложка
  • Перець гострий - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
люля-кебаб в беконе - фото крок 1
Фарш змішати з тертим цибулею, часником, зеленню та спеціями.
люля-кебаб в беконе - фото крок 2
Фарш вимішувати руками 5 хвилин.
люля-кебаб в беконе - фото крок 3
Сформуйте довгі котлетки на шампурах
люля-кебаб в беконе - фото крок 4
Кожну ковбаску оберніть шматочком бекону.
люля-кебаб в беконе - фото крок 5
Запікати при 200 градусах 20 хвилин, переверніть і запікайте ще 20 хвилин.
люля-кебаб в беконе - фото крок 6
Подати з кетчупом, овочами. Смачного!

Схожі рецепти