Люля-кебаб в беконе
(покроковий рецепт з фото)
Люля-кебаб в беконе - відмінна ідея для пікніка. Скоринка бекону виходить золотистою і хрусткою, а люля-кебаб надзвичайно соковитим. Один з найпопулярніших рецептів у нас влітку на дачі.
Люля-кебаб в беконі можна робити як з яловичини, так і з баранини. Головний секрет при приготуванні люля-кебаб в беконі - добре вимісити фарш, щоб він добре тримався на шампурах. На Кавказі фарш як би відбивають. Роблять це в великому тазу - беруть в руку шматок фаршу і кидають назад в таз, і так роблять хвилин п'ять. І обов'язково фарш повинен бути гострим і приправлений свіжою зеленню. Якщо ви робите люля-кебаб в беконі будинку, то попередньо розігрійте духовку. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 500 грам
- Бекон - 8 скибочок
- Цибуля - 1 штука (середній)
- Часник - 2 зубчики
- Braai - 2 Ст. Ложки
- Базилік сухий - 1 Чайна ложка
- Перець гострий - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Фарш змішати з тертим цибулею, часником, зеленню та спеціями.
Фарш вимішувати руками 5 хвилин.
Сформуйте довгі котлетки на шампурах
Кожну ковбаску оберніть шматочком бекону.
Запікати при 200 градусах 20 хвилин, переверніть і запікайте ще 20 хвилин.
Подати з кетчупом, овочами. Смачного!