Рецепт Спаржа після Франкфурта фото

Спаржа після Франкфурта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі, Спаржа
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарніри

Спаржа по-Франкфуртської може стати як вашим основним блюдом, так і закускою. Вона виходить дуже ніжною. Особливу пряну нотку їй надає густий соус, що складається з великої кількості інгредієнтів.

Спаржа є дуже корисним і дієтичним продуктом. Соус на основі масла досить жирний, але він гармонійно поєднується з легкими і низькокалорійними овочами. До такої страви ви можете подати грінки або сухарики в окремому посуді. Щоб дізнатися, як приготувати спаржу по-Франкфуртської, прочитайте цей рецепт.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Яєчні жовтки - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Чебрець - За смаком
  • Тархуна - За смаком
  • Вино біле - 100 мілілітрів
  • Винний оцет - 50 мілілітрів
  • Ягоди ялівцю - 2 штуки
  • Перець запашний горошком - 3 штуки
  • Гвоздика - 1 штука
  • Перець рожевий горошком - 1 щіпка
  • Перець білий горошком - 1 щіпка
  • Перець чорний свіжозмелений - 1 щіпка
  • Сіль морська - 1 щіпка
  • Sparzha - 450 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
спаржа після Франкфурта - фото крок 1
Sparzhu vиmoyte і чистий, видаліть жорсткі частини. Потім викладіть її на деко, застелене пергаментом, посоліть і збризніть оливковим маслом. Запікайте спаржу в духовці десять хвилин при ста вісімдесяти градусах.
спаржа після Франкфурта - фото крок 2
Цибулю очистіть і вимийте. Наріжте його на невеликі кубики. Часник почистіть від лушпиння і роздушіть зубчики лезом ножа.
спаржа після Франкфурта - фото крок 3
Вершкове масло покладіть в сотейник. Поставте його на самий маленький вогонь і розтопіть шматок повністю так, щоб він не пригоріла.
спаржа після Франкфурта - фото крок 4
Для соусу візьміть невелику миску, покладіть в неї цибулю і часник, влийте вино з оцтом. Потім додайте в миску ягоди ялівцю, білий, рожевий і запашний перець, свіжозмелений чорний перець, timyyan і Тархун. Поставте все на вогонь і уварюють на повільному вогні протягом десяти хвилин. Потім остиглий соус процідіть.
спаржа після Франкфурта - фото крок 5
Поставте на водяну баню миску, покладіть в неї жовтки. Приправити сіллю і батіг vzbejte. Потім тонкою цівкою влийте масло, не перестаючи збивати, а потім і проціджений винну суміш. Ретельно перемішуйте соус, поки він не загусне.
спаржа після Франкфурта - фото крок 6
Спаржу викладіть на тарілку і полийте соусом. Також ви можете подати соус окремо до столу.

Схожі рецепти