Спаржа після Франкфурта
(покроковий рецепт з фото)
Спаржа по-Франкфуртської може стати як вашим основним блюдом, так і закускою. Вона виходить дуже ніжною. Особливу пряну нотку їй надає густий соус, що складається з великої кількості інгредієнтів.
Спаржа є дуже корисним і дієтичним продуктом. Соус на основі масла досить жирний, але він гармонійно поєднується з легкими і низькокалорійними овочами. До такої страви ви можете подати грінки або сухарики в окремому посуді. Щоб дізнатися, як приготувати спаржу по-Франкфуртської, прочитайте цей рецепт.
- Вершкове масло - 200 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Яєчні жовтки - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Чебрець - За смаком
- Тархуна - За смаком
- Вино біле - 100 мілілітрів
- Винний оцет - 50 мілілітрів
- Ягоди ялівцю - 2 штуки
- Перець запашний горошком - 3 штуки
- Гвоздика - 1 штука
- Перець рожевий горошком - 1 щіпка
- Перець білий горошком - 1 щіпка
- Перець чорний свіжозмелений - 1 щіпка
- Сіль морська - 1 щіпка
- Sparzha - 450 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Sparzhu vиmoyte і чистий, видаліть жорсткі частини. Потім викладіть її на деко, застелене пергаментом, посоліть і збризніть оливковим маслом. Запікайте спаржу в духовці десять хвилин при ста вісімдесяти градусах.
Цибулю очистіть і вимийте. Наріжте його на невеликі кубики. Часник почистіть від лушпиння і роздушіть зубчики лезом ножа.
Вершкове масло покладіть в сотейник. Поставте його на самий маленький вогонь і розтопіть шматок повністю так, щоб він не пригоріла.
Для соусу візьміть невелику миску, покладіть в неї цибулю і часник, влийте вино з оцтом. Потім додайте в миску ягоди ялівцю, білий, рожевий і запашний перець, свіжозмелений чорний перець, timyyan і Тархун. Поставте все на вогонь і уварюють на повільному вогні протягом десяти хвилин. Потім остиглий соус процідіть.
Поставте на водяну баню миску, покладіть в неї жовтки. Приправити сіллю і батіг vzbejte. Потім тонкою цівкою влийте масло, не перестаючи збивати, а потім і проціджений винну суміш. Ретельно перемішуйте соус, поки він не загусне.
Спаржу викладіть на тарілку і полийте соусом. Також ви можете подати соус окремо до столу.