Спаржа під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.
Спаржа під соусом - досить незвичне і незвичайне для мене блюдо, але коли я вперше її приготувала, то відразу стало ясно, що буду готувати її і надалі, адже спаржа дуже сподобалася моїм рідним.
Опис приготування:
Ось так рецепт, як приготувати спаржу під соусом, надовго укорінився в моїй кулінарній книзі. Готується спаржа неймовірно просто і швидко, причому блюдо подобається навіть чоловікам. Звичайно, адже воно подається під таким пікантним і ароматним соусом. Звичайно, хотілося б зберегти більшу кількість корисних речей спаржі, просто відварити її, але тоді мені доведеться їсти її самої. А з соєвим соусом спаржа перетворюється на вишуканий гарнір до будь-якого м'ясної страви. Мій чоловік просто в захваті!
- Спаржева квасоля - 300 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Кунжут - 2 щіпки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Спаржу гарненько промийте, видаліть всі пошкоджені стручки.
Кожен стручок розріжте на 3 частини. Відваріть спаржу протягом 5-6 хвилин, потім відкиньте на друшляк.
У сковороді розігрійте олію. Обсмажте в ньому спаржу кілька хвилин, потім видавіть до неї пару зубчиків часнику.
Потім додайте соєвий соус і готуйте ще хвилин 10.
В останню чергу додайте кунжутне насіння. Потримайте на вогні ще пару хвилин - і знімайте.