Спагетті Примавера
(покроковий рецепт з фото)
Спагетті "примавера" - весняна і яскрава паста з овочами. Овочі підбирайте по своєму смаку і наявності. Сьогодні мій вибір припав на солодкий перець, зелений горошок, червона цибуля і морква. Приємного апетиту!
"весна" - по-італійськи "весна" . Вставити "примавера" прийнято готувати з великою кількістю овочів. Вони можуть бути різними, на ваш смак: морква, кабачок, капуста, солодкий перець, цибуля. Перед вами - один із варіантів, як приготувати спагетті "прімавера" .
- Спагеті - 200 грам
- Індичка (філе) - 300 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Горошок зелений - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Філе індички промийте, обсушити. Овочі вимийте, очистіть, у перцю видаліть насіння і плодоніжку. Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді, згідно з інструкцією, зазначеної на упаковці.
Філе наріжте невеликими скибочками. На сковороді розігрійте 2 ст. L. Масла, обсмажте м'ясо протягом 2-3 хвилин.
Моркву натріть на тертці корейської, цибуля, часник і перець наріжте соломкою. Додайте до м'яса, перемішайте, влийте оливкову олію, готуйте на середньому вогні до м'якості овочів.
Додайте зелений горошок, сіль, перець за смаком, готуйте ще 2-3 хвилини.
Додайте спагетті, подрібнений кріп, перемішайте і подавайте до столу. Приємного апетиту!