Спагеті з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті готую часто - це улюблена паста. Подаю їх з м'ясними кульками або з соусом, але дуже рідко в якості самостійного блюда. Нещодавно дізнався, як приготувати спагетті з зеленою цибулею.
Такі спагетті гарні навіть без м'ясної складової або соусу. Подавайте їх відразу після приготування, поки вони гарячі. Цей гарнір ідеально підійде для азіатської кухні, якщо ви любите гостре і пряне. Замість спагетті можете спробувати використовувати інші види пасти.
- Спагеті - 23 грам
- Часник - 4 зубчики
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Устричний соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
1. У мисці з'єднайте устричний соус, соєвий соус, цукор, кунжутну олію.
2. Вимийте зелена цибуля і наріжте його гострим ножем. В цей же час відваріть до готовності спагетті.
3. У великій сковороді розтопіть вершкове масло, додайте подрібнений часник, обсмажуйте його 1 хвилину. Через хвилину додайте подрібнену зелену цибулю, посоліть і обсмажуйте 1-2 хвилини.
4. Зніміть сковороду з вогню, викладіть в неї спагетті, приготований раніше соус.
5. Гарненько перемішайте весь вміст сковороди, якщо паста надто суха, додайте трохи води, в якій варили спагеті.
6. Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасьте зеленою цибулею.