Спагеті з помідорами і часником
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті з помідорами і часником - це один з найсмачніших варіантів приготування макаронів. Пропоную вам докладні інструкції, які допоможуть навіть початківцям кулінарам.
Для приготування спагетті з помідорами і часником досить мати всі необхідні інгредієнти, трохи терпіння і часу. Ця страва одне з найпопулярніших варіантів приготування макаронів, оскільки володіє приголомшливим смаком і ароматом.
- Спагеті - 300-400 грам
- Помідори - 400-500 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Сир - 2-3 Ст. Ложок
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. Це простий рецепт приготування спагетті з помідорами і часником. Основну увагу слід приділити вибору спагетті, вони повинні бути з твердих сортів пшениці.
2. У великій каструлі закип'ятити воду.
3. В окремій каструлі розігріти трохи оливкового масла. Часник очистити і відправити в масло.
4. Коли часник стане золотистим, його необхідно дістати. Він віддав свій аромат і присмак маслу. Якщо ви хочете мати більш насичений часниковий смак готового блюда, видавити 1-2 зубки часнику через прес і відправити назад в масло.
5. Помідори вимити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в гаряче масло.
6. Посолити і поперчити за смаком помідори. Додати трохи води.
7. Гасити помідори на повільному вогні до загусання. Зварити в злегка підсоленій воді спагетті і заправити соусом.
8. Спагеті з помідорами і часником в домашніх умовах перед подачею посипати сиром і прикрасити свіжою зеленню.