Соус «Ренч»
(покроковий рецепт з фото)
Соус у нас не дуже популярний, зате в штатах він просто зірка. З ним їдять все, починаючи від бутербродів закінчуючи салатами. Спробуйте і ви приготувати соус "ренч" за моїм рецептом. Чи не розчаруєтеся!
Здавалося б, несочетаемость цих інгредієнтів на обличчя, ан-ні. У соусі все настільки лаконічно змішується, що його можна просто їсти ложками. Смак просто відмінний! Можна подавати такий соус до всього: вставити, до бутербродів, других страв. Я подаю соус "рэнч" до тушкованих овочів і курки. Як на мене - поєднується просто ідельно!
- Ченок - 1 зубчик
- Кріп - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 2 чайних ложки
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Майонез - 200 грам
- Бавовна - 100 грам
- Крем - 100 грам
В окремому посуді змішайте паприку, петрушку, кріп, орегано, часник і кріп. Перемішайте.
Влийте зверху сколотини, ще раз добре перемішайте, можна це зробити за допомогою міксера. Охолодіть соус в холодильнику - і подавайте до столу.