Рецепт Соус «база» фото

Соус «база»
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Горіхи , Грецькі горіхи
Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Соуси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Повірте, смак цього приголомшливого грузинського соусу, зробленого з волоських горіхів, часнику і спецій, не залишить вас байдужим, варто спробувати"Баже" хоча б раз, щоб готувати його знову і знову.

Опис приготування:

Незважаючи на всю свою простоту, цей рецепт приготування соусу"Баже" , мабуть, відноситься до числа моїх улюблених соусів родом з Грузії. Він виходить настільки ароматний і смачний, що важко відязикати собі в задоволенні приготувати з ним що-небудь цікаве. А зробити з цим соусом ви можете все, що завгодно вашій душі: м'ясо, птицю, рибу, а в пісні дні він ідеально доповнюватиме овочеві страви. Як вид, цей приголомшливий соус дійсно відмінний спосіб урізноманітнити своє повсякденне меню, так що обов'язково приготуйте соус"Баже" в домашніх умовах, ви не пошкодуєте про витрачений на це часу.

  • Горіхи волоські - 400 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Вода кип'ячена - 50 мілілітрів
  • Ucho-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Коріандр сушений - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний сушений - 1 Чайна ложка
  • Шафран имеретинский - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
соус & Quot; базова
Для початку нам необхідно подрібнити волоські горіхи, Це можна зробити, пропустивши їх через м'ясорубку або перемолу в блендері. Часник чистимо і подрібнюємо окремо.
соус & Quot; базова
Викладаємо подрібнені горіхи в миску, додаємо до них часник, спеції і сіль, перемішуємо все.
соус & Quot; базова
В отриману суміш додаємо кип'ячену воду (50 мл).
соус & Quot; базова
Далі необхідно ще вливати воду невеликими порціями постійно помішуючи соус, поки він не стане схожий по консистенції на рідку сметану.
соус & Quot; базова
Наш приголомшливий соус готовий, залишилося тільки вирішити, що ж з ним приготувати. Смачного!

Схожі рецепти