Сосиски в тісті з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Такі страви люблять абсолютно всі. Домашня випічка дуже смачна, але багато хто відмовляється від її приготування, т.К. Процес займає багато часу. Я покажу все по-простому. Так що спробуйте!
Сосиски перед випічкою можна посипати кунжутом або насінням льону. Виходить дуже смачно. Тут немає великої кількості тіста, воно смачне, близьке до тесту для піци. Тому вас не буде мучити велика кількість тесту на сосиску.
- Сосиски - 1 кілограм
- Борошно - 400 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сухе молоко - 3 Ст. Ложки
- Вода - 300 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Дріжджі - 1 Чайна ложка (швидкодіючі, сухі)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Я розповім, як приготувати відмінне просте блюдо - сосиски в тісті з дріжджового тіста. Тісто виходить тонке, але дріжджове. Панцир мало, а сосисок багато. Тісто не обтяжує сосиску. І, найголовніше, таке тісто не потрібно вистоювати. Воно тільки замішується - і відразу готовий до роботи.
В чашу хлібопічки або в миску покладіть дріжджі, цукор, сіль.
В чашу хлібопічки або в миску покладіть дріжджі, цукор, сіль.
Всипте борошно. Додайте сухе молоко, рослинне масло і 1 яйце.
Влийте воду. Поставте на заміс. У мене замішується на режимі "тісто для пельменів" (25 хвилин). Тісто дістаньте з відерця, воно готове.
Підготуйте сосиски. Видаліть з них плівку.
Тісто розділіть на кульки.
Тісто розділіть на кульки.
Кожен кульку спочатку скачайте в ковбаску. Потім її розкачайте в пласт. На край пласта кладемо край сосиски. Загортаємо сосиску в тісто, робимо з неї "мумію" .
Вийдуть ось такі штучки.
Укладаємо сосиски на деко. Я використовую папір для випічки. Даємо постояти близько 15 хвилин в теплому місці без протягу. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо. Час для випічки - до 15 хвилин. Сосиску слід змастити збитим жовтком перед випічкою. Готова сосиска буде рум'яна. Ступінь зарум'яненим вибирайте самі. Моя сім'я любить сухорляві.
Подаємо до столу. Смачного!