Рецепт Солянка пов'язані фото

Солянка пов'язані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Помідор, Огірок, Оливки, Цибуля, Білі гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи, Солянка

Традиційна солянка готується, звичайно, з м'ясом, але є кілька вегетаріанських версій солянки для поста. Розповім, як приготувати солянку пісну. Порада: соліть солянку в самому кінці.

Цей дуже смачний суп ідеально підходить для ситного обіду. І не заважає навіть те, що в ній відсутня м'ясо. Деякі додають капусту, деякі використовують волоські горіхи. Також існують різні співвідношення картопля / огірки. Пробуйте самі і знаходите ідеальний варіант.

  • Картопля - 2 штуки
  • Огірки солоні або мариновані - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гриби свіжі - 1 штука
  • Помідори свіжі - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливки без кісточок - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Волоські горіхи подрібнені - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка свіжа - 1/2 пучка
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Крем - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Всі овочі почистіть, ретельно промийте під холодною проточною водою.
2
На сковороді нагрійте оливкову олію, покладіть дрібно нарізану цибулю і обсмажуйте на середньому вогні.
3
Додайте в сковороду дрібно нарізані огірки, гриби, зубчик часнику і обсмажуйте всі разом, поки цибуля не стане напівпрозорим. Додайте 2 столові ложки томатної пасти і перемішайте.
4
Картопля наріжте невеликими кубиками і опустіть в каструлю з киплячою підсоленою водою.
5
Покладіть в каструлю нарізані помідори, каперси і обсмажені в томаті овочі зі сковороди.
6
Додайте в суп подрібнені ядра волоських горіхів. За бажанням можна додати кубик овочевого бульйону.
7
В кінці приготування супу, коли картопля повністю звариться, додайте цілі або нарізані оливки.
8
Подайте пісну солянку гарячої, прикрасивши кожну порцію рубаною зеленню, часточкою лимона і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти