Рецепт Солянка ovoshtnaya фото

Солянка ovoshtnaya
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для овочевої солянки зазвичай використовують капусту, як основу, доповнюючи її різними овочами сезонними. Взимку в цю страву можна додати солоних огірків.

Для овочевої солянки підійдуть будь-які сезонні овочі. Подрібніть їх, складіть в каструлю або товстостінну казан і тушкуйте зі спеціями, маслом і томатною пастою. Подавайте зі сметаною і зеленню. Хай щастить!

  • Капуста - 0, 5 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби - 200-250 грам
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок (або стакан соку томатного)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Перець мелений чорний - 1 щіпка
  • Сіль, зелень - За смаком
  • Вода - 100 мілілітрів (якщо використовуєте томатний сік, вода не потрібна)
солянка ovoshtnaya - фото крок 1
Приготуйте овочі. Все ретельно вимийте, очистіть і підготуйте до нарізки.
солянка ovoshtnaya - фото крок 2
Болгарський перець наріжте соломкою.
солянка ovoshtnaya - фото крок 3
Цибуля наріжте півкільцями, часник пластинками або через прес.
солянка ovoshtnaya - фото крок 4
Поріжте гриби. Підійдуть як свіжі, так і заморожені.
солянка ovoshtnaya - фото крок 5
Поріжте тонко морква або скористайтеся великої теркою.
солянка ovoshtnaya - фото крок 6
Нашинкуйтекапусту.
солянка ovoshtnaya - фото крок 7
Складіть всі інгредієнти згідно зі списком в каструлю мультиварки і перемішайте. Виберіть режим "суп" або "каша" і тушкувати 40 хвилин.
солянка ovoshtnaya - фото крок 8
Солянка ovoshtnaya готовий. Подавайте гарячої зі сметаною.

Схожі рецепти