Солянка ovoshtnaya
(покроковий рецепт з фото)
Для овочевої солянки зазвичай використовують капусту, як основу, доповнюючи її різними овочами сезонними. Взимку в цю страву можна додати солоних огірків.
Для овочевої солянки підійдуть будь-які сезонні овочі. Подрібніть їх, складіть в каструлю або товстостінну казан і тушкуйте зі спеціями, маслом і томатною пастою. Подавайте зі сметаною і зеленню. Хай щастить!
- Капуста - 0, 5 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 200-250 грам
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок (або стакан соку томатного)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець мелений чорний - 1 щіпка
- Сіль, зелень - За смаком
- Вода - 100 мілілітрів (якщо використовуєте томатний сік, вода не потрібна)

Приготуйте овочі. Все ретельно вимийте, очистіть і підготуйте до нарізки.

Болгарський перець наріжте соломкою.

Цибуля наріжте півкільцями, часник пластинками або через прес.

Поріжте гриби. Підійдуть як свіжі, так і заморожені.

Поріжте тонко морква або скористайтеся великої теркою.

Нашинкуйтекапусту.

Складіть всі інгредієнти згідно зі списком в каструлю мультиварки і перемішайте. Виберіть режим "суп" або "каша" і тушкувати 40 хвилин.

Солянка ovoshtnaya готовий. Подавайте гарячої зі сметаною.