Солодкий цибуля
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную сьогодні рецепт, як приготувати солодкий лук. Так, так, вам не почулося, саме солодкий лук. Обсмажую його на сковороді з невеликою кількістю цукрового піску, а подаю після охолодження.
Солодкий цибуля можна використовувати для бургерів, для приготування салатів і різноманітних закусок, а також зробити з ним десерт, наприклад, печиво або тарт. Для солодкої цибулі можна використовувати звичайний ріпчаста цибуля або червоний. Зберігати готовий цибулю потрібно в холодильнику, в контейнері з герметичною кришкою.
- Цибуля - 5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1
Очистіть цибулини і розріжте їх навпіл, потім подрібніть півкільцями.
2
У сковороду налийте оливкова олія, розігрійте його і викладіть цибулю.
3
Обсмажуйте цибулю на середньому вогні, регулярно помішуючи, близько 10 хвилин, потім посоліть і додайте цукор.
4
Обсмажуйте цибулю близько 30-45 хвилин, помішуйте кожні кілька хвилин, щоб цибуля не пригоріла. Якщо потрібно, додайте ще рослинного масла або трохи води.
5
Коли помітили, що цибуля став прилипати до сковороди, соскребите його шпателем і влийте пару крапель бальзамічного оцту, обсмажуйте до його випаровування і вимкніть вогонь.