Рецепт Солодкий цибуля фото

Солодкий цибуля
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі, Цибуля, Ріпчаста цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Солодке, Салати

Пропоную сьогодні рецепт, як приготувати солодкий лук. Так, так, вам не почулося, саме солодкий лук. Обсмажую його на сковороді з невеликою кількістю цукрового піску, а подаю після охолодження.

Солодкий цибуля можна використовувати для бургерів, для приготування салатів і різноманітних закусок, а також зробити з ним десерт, наприклад, печиво або тарт. Для солодкої цибулі можна використовувати звичайний ріпчаста цибуля або червоний. Зберігати готовий цибулю потрібно в холодильнику, в контейнері з герметичною кришкою.

  • Цибуля - 5 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1
Очистіть цибулини і розріжте їх навпіл, потім подрібніть півкільцями.
2
У сковороду налийте оливкова олія, розігрійте його і викладіть цибулю.
3
Обсмажуйте цибулю на середньому вогні, регулярно помішуючи, близько 10 хвилин, потім посоліть і додайте цукор.
4
Обсмажуйте цибулю близько 30-45 хвилин, помішуйте кожні кілька хвилин, щоб цибуля не пригоріла. Якщо потрібно, додайте ще рослинного масла або трохи води.
5
Коли помітили, що цибуля став прилипати до сковороди, соскребите його шпателем і влийте пару крапель бальзамічного оцту, обсмажуйте до його випаровування і вимкніть вогонь.

Схожі рецепти