Солодке лечо на зиму
(покроковий рецепт з фото)
При величезному виборі рецептів лечо, для мене авторитетним залишається сімейний рецепт. У ньому основні інгредієнти - це перець і помідори. А виражена солодкість заготовки, підкреслює смак.
Краса цього рецепта полягає в тому, що готується він дуже швидко і впоратися з ним навіть починаюча господиня. Обов'язково візьміть цей рецепт на замітку і спробуйте його приготувати!
- Перець болгарський - 500 грам
- Помідори - 500 грам
- Часник - 4 зубчики
- Цукор - 1/4 склянки
- Масло рослинне - 1/4 склянки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Оцтова есенція 70% - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте перець і помідори соломкою. Перекладіть в каструлю з товстим дном.
Додайте рослинне масло, сіль, цукор. Перемішайте. Поставте на малий вогонь. Варіть після закипання 30 хвилин.
Після закінчення часу додайте подрібнений часник і оцтову есенцію. Проваріть ще 10 хвилин.
Готове гаряче лечо розкладіть в стерилізовані банки.
Закрийте чистими кришками, переверните, укрийте і в такому вигляді повністю охолодіть.
Із вказаної кількості інгредієнтів вийшла 1 баночка об'ємом 0, 65 мл. Смачних вам заготовок!