Рецепт Солодке з листкового дріжджового тіста фото

Солодке з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Листкове тісто , Молоко , Вершкове масло
Веганські страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження
Випічка , Страви з начинкою , Трубочки
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати солодке з листкового дріжджового тіста? Все дуже просто! Я пропоную приготувати листкові трубочки з кремом на ваш розсуд (безе, вершковий або заварний: на ваш смак). Готуємо!

Опис приготування:

Ви ще не знаєте, яке солодке з листкового дріжджового тіста приготувати до чаю? Дуже рекомендую солодкі листкові трубочки з заварним кремом. Тісто можна брати вже готове, так ви заощадите мінімум годину часу, а крем можна робити на ваш смак. Для таких трубочок підійде не тільки заварний, але масляний крем і навіть безе (пам'ятайте листкові трубочки з безе з дитинства? ).

  • Листкове тісто - 0, 5 кілограма
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки(1 - для змазування випічки)
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 склянок
солодке з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
1. Для приготування трубочок я зазвичай беру вже готове листкове тісто. З 0, 5 кг тіста виходить 25 невеликих трубочок. Отже, беремо пласт, розгортаємо його і нарізаємо на довгі смужки шириною не більше 3 сантиметрів. Для таких трубочок у мене є спеціальні форми, але можна зробити конуси з фольги, наприклад. Накручуємо кожну смужку на окрему форму і викладаємо на деко.
солодке з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
2. Потім все заготовки змащуємо яйцем (можна просто жовтком).
солодке з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
3. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Після запікання даємо трубочкам охолонути, а самі тим часом робимо крем. Я люблю дуже заварний крем з вершковим маслом, але можна приготувати білковий, наприклад. Отже, заварний крем готую так: заварюю яйця з цукром, молоком, постійно помішуючи і остуджують, після чого збиваю віночком з вершковим маслом до однорідної маси.
солодке з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
4. Крем відправляємо в холодильник для застигання (приблизно на одну годину). Остигнули трубочки наповнюємо кремом.
солодке з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
5. З однієї-двох трубочок я завжди роблю присипку, подрібнюючи трубочку в блендері. Коли наповніть трубочки кремом, умочіть обидва кінці в присипку.
солодке з листкового дріжджового тіста - фото крок 6
6. От і все, солодке з листкового дріжджового тіста у вас на столі! Дуже швидко і легко. Якщо приготувати масляний крем або безе, буде ще швидше.

Схожі рецепти