Рецепт Солодка пряник з кабачка фото

Солодка пряник з кабачка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Полудень , Від 3 років
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Кушая цей пиріг, і не скажеш, що основа складу-кабачок! солодка, пишна пряник до чаю: швидко і недорого, а головне-смачно! Спробуйте!

Опис приготування:

1. Кабачок потрібно очистити від насіння (якщо молодий - не потрібно) і натерти на дрібній тертці.

2. Яйця розітріть з цукром, додайте м'яке масло, соду, кислоту, ванілін, тертий кабачок, борошно. Все добре перемішайте (можна за допомогою міксера). Тісто по консистенції повинне вийти негустим.

3. Випікайте відразу ж, застеливши форму папером або змастивши олією. Температура - 180 градусів, час - 20 хвилин. Перевіряйте готовність зубочисткою.

4. Готову пряники посипте цукровою пудрою, подавайте до столу теплою.

  • Кабачок свіжий - 1 Склянка (натерти на дрібній тертці)
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам (можна замінити маргарином)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кислота лимонна - 1 Чайна ложка
  • Мука - 1.5-2 склянки
  • Ванілін - За смаком
  • Цукрова пудра - За смаком (не обов'язково, для посипання готового пирога)
1. Кабачок потрібно очистити від насіння (якщо молодий - не потрібно) і натерти на дрібній тертці.

2. Яйця розітріть з цукром, додайте м'яке масло, соду, кислоту, ванілін, тертий кабачок, борошно. Все добре перемішайте (можна за допомогою міксера). Тісто по консистенції повинне вийти негустим.

3. Випікайте відразу ж, застеливши форму папером або змастивши олією. Температура - 180 градусів, час - 20 хвилин. Перевіряйте готовність зубочисткою.

4. Готову пряники посипте цукровою пудрою, подавайте до столу теплою.

Схожі рецепти