Соковиті манти
(покроковий рецепт з фото)
100% домашні манти з начинкою з курячого фаршу, лука і гарбуза. До мантам завжди можна приготувати смачний соус з кефіру, зелені і часнику. Блюдо виходить неймовірно соковитим і апетитним!
Дивіться рецепт і дізнайтеся, як приготувати соковиті манти в домашніх умовах. Для замісу тіста можна скористатися хлебопечкой. Для начинки я використовую цибулю і гарбуз, якщо гарбуза немає, замініть її морквою. Обов'язково приготуйте до страви простий соус, який ідеально доповнює смак мантів. Хай щастить!
- Куряче філе - 1 кілограм (можна качине)
- Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
- Гарбуз - 1 кілограм (очищена)
- Сіль і перець - За смаком
- Вода - 160 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 450 грам
- Кефір - 2 склянки
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - За смаком
Готуємо начинку. Куряче філе змішуємо з дрібно нашинкованнимцибулею, тертої м'якоттю гарбуза, сіллю, перцем і спеціями.
З води, борошна, яйця і солі замішуємо пружне тісто. Скачує його в кулю.
Розкачуємо тісто в ковбаску, яку ріжемо на частини. Кожну частину розгортаємо в коржик.
На кожен коржик викладаємо начинку.
З'єднуємо куточки тесту, як на фото. Надійно скріплюємо пальчиками.
Змащуємо чашу пароварки (mantovarki) маслом. Викладаємо манти. Варимо 40 хвилин.
Тим часом можна приготувати соус. Змішуємо кефір з подрібненим часником, зеленню та спеціями.
Поливаємо готові манти соусом. Тепер їх можна подавати. Смачного!