Рецепт Соковиті манти фото

Соковиті манти
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно, Птах, Курка, Яйця, Курячий фарш
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

100% домашні манти з начинкою з курячого фаршу, лука і гарбуза. До мантам завжди можна приготувати смачний соус з кефіру, зелені і часнику. Блюдо виходить неймовірно соковитим і апетитним!

Дивіться рецепт і дізнайтеся, як приготувати соковиті манти в домашніх умовах. Для замісу тіста можна скористатися хлебопечкой. Для начинки я використовую цибулю і гарбуз, якщо гарбуза немає, замініть її морквою. Обов'язково приготуйте до страви простий соус, який ідеально доповнює смак мантів. Хай щастить!

  • Куряче філе - 1 кілограм (можна качине)
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Гарбуз - 1 кілограм (очищена)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вода - 160 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 450 грам
  • Кефір - 2 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень - За смаком
соковиті манти - фото крок 1
Готуємо начинку. Куряче філе змішуємо з дрібно нашинкованнимцибулею, тертої м'якоттю гарбуза, сіллю, перцем і спеціями.
соковиті манти - фото крок 2
З води, борошна, яйця і солі замішуємо пружне тісто. Скачує його в кулю.
соковиті манти - фото крок 3
Розкачуємо тісто в ковбаску, яку ріжемо на частини. Кожну частину розгортаємо в коржик.
соковиті манти - фото крок 4
На кожен коржик викладаємо начинку.
соковиті манти - фото крок 5
З'єднуємо куточки тесту, як на фото. Надійно скріплюємо пальчиками.
соковиті манти - фото крок 6
Змащуємо чашу пароварки (mantovarki) маслом. Викладаємо манти. Варимо 40 хвилин.
соковиті манти - фото крок 7
Тим часом можна приготувати соус. Змішуємо кефір з подрібненим часником, зеленню та спеціями.
соковиті манти - фото крок 8
Поливаємо готові манти соусом. Тепер їх можна подавати. Смачного!

Схожі рецепти