Рецепт Сочень з сиром фото

Сочень з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Напевно, всі пробували сочень з сиром і пам'ятають смак ще столовской випічки. Ви можете легко приготувати такі ласощі і вдома! З рецептом приготування сочня з сиром це швидко і просто!

Опис приготування:

Сочники готуються просто: з пісочного тіста і сиру. Можете зустріти цю випічку під назвою"сочень" , але це одне і те ж. Для приготування сочня з сиром знадобиться будь-який сир, але краще взяти жирненькие, щоб начинка потім не розтеклася. В принципі, манку ми ще додамо, щоб цьому запобігти, але і сир краще взяти жирний, а не рідкий.

  • Яйця - 3 штуки(2 в тісто, одне для змащування)
  • Крем - 250 грам(200 - в тісто, 50 - в начинку)
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 600-700 грам(+ ще столова ложка борошна для начинки)
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Цукор - 270-300 грам(150-180 грамів приблизно в тісто, 120 - в начинку)
  • Сир - 300 грам
  • Манька - 1 Ст. Ложка
сочень з сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло вершкове повинно бути розм'якшеним. Спочатку приготуйте тісто: збийте 2 яйця з 200 г. Сметани і 150 г. Цукру (за бажанням можете цукру покласти 180 м).
сочень з сиром - фото крок 2
Потім додайте до збитих яєць масло вершкове розм'якшене і порізане на шматочки, перемішайте. Змішайте борошно з сіллю і розпушувачем, додайте суху суміш до рідкої, замісіть тісто. Воно має бути м'яким і еластичним, довго не вимішують.
сочень з сиром - фото крок 3
Тісто поки відставте. Приготуйте начинку: в сир додайте цукор, ванілін, столову ложку борошна і манки, 50 грамів сметани. Гарненько перемішайте, щоб маса була однорідною.
сочень з сиром - фото крок 4
Тісто розкачати, виріжте з нього кружечки діаметром приблизно 10 см., можете взяти для цих цілей форми для кексів, тоді краю будуть ребристими.
Викладіть на одну половину трохи сирної начинки, накрийте сочнікі іншою половиною. Не варто ретельно закривати краю, начинка повинна трохи проглядатися і виходити назовні.
Змастіть збитим яйцем, щоб сочнікі були красивого рум'яного кольору. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
сочень з сиром - фото крок 5
Готовий сочень з сиром можете подати як гарячим, так і остиглим. З молоком, чаєм або кавою дуже смачно! Смачного!

Схожі рецепти