Soçni для Finger
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати соковито для бешбармака в домашніх умовах дуже просто. Я робила їх з борошна першого сорту. Ділюся рецептом.
Соковитий - це заготовки для бешбармака, які дуже легко зробити. Я представила класичний рецепт соковитою для бешбармака, сподіваюся він вам сподобається. Удачі в приготуванні, друзі!
- Борошно - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 Щепоток
1. Приготувати соковито дуже просто. Тісто схоже, як ми готуємо на локшину.
2. Просійте борошно, додайте яйце і воду. Замісити тісто.
3. Я вимішувала на столі, підсипаючи постійно борошно. Тісто виходить крутим.
4. Розкочується тісто легко.
5. Після того, як розкотите пласт, підсушіть його (залишивши на деякий час на столі). Далі - розріжте на смужки вздовж спеціальним фігурним ножем.
6. Я зробила квадрати і ромби і розклала їх на столі чекати свого часу.