Рецепт Soçni для Finger фото

Soçni для Finger
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготувати соковито для бешбармака в домашніх умовах дуже просто. Я робила їх з борошна першого сорту. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Соковитий - це заготовки для бешбармака, які дуже легко зробити. Я представила класичний рецепт соковитою для бешбармака, сподіваюся він вам сподобається. Удачі в приготуванні, друзі!

  • Борошно - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 Щепоток
Soçni для Finger - фото крок 1
1. Приготувати соковито дуже просто. Тісто схоже, як ми готуємо на локшину.
Soçni для Finger - фото крок 2
2. Просійте борошно, додайте яйце і воду. Замісити тісто.
Soçni для Finger - фото крок 3
3. Я вимішувала на столі, підсипаючи постійно борошно. Тісто виходить крутим.
Soçni для Finger - фото крок 4
4. Розкочується тісто легко.
Soçni для Finger - фото крок 5
5. Після того, як розкотите пласт, підсушіть його (залишивши на деякий час на столі). Далі - розріжте на смужки вздовж спеціальним фігурним ножем.
Soçni для Finger - фото крок 6
6. Я зробила квадрати і ромби і розклала їх на столі чекати свого часу.

Схожі рецепти